Autoliv Lugoj

Sport

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Cetateanul Lugoj

Clubul Sportiv Wodan Lugoj, cu sprijinul Primăriei a organizat vineri, 25 noiembrie, o gală de kickbox la Lugoj. Au participat sportivi de Timişoara, Reşita, Turnu Severin, Deva, Craiova şi Lugoj la un eveniment sportiv care a umplut până la refuz Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu.

În primul meci, Sasha Miucin de la M- Box Timisoara s-a impus la categoria 72 kg în faţa sportivului de la CSS Reşita, Emanuel Casian. A urmat, în cadrul categoriei 50 kg, întâlnirea dintre Alex Moisescu de la GimBox Timişoara şi Cristian Ciurar de la Tamashyi Timişoara, câştigat de cel din urmă. Al treilea meci al serii, la categoria 62 kg, i-a adus faţă în faţă pe Cristian Bocioaga de la Iguana Fight Club Timişoara şi pe Cosmin Drăgici de la Coseikombat Turnu Severin. Cel de-al doilea sportiv a reuşit să se impună. A urmat meciul dintre Remus Jugovan de la Ginbox Timişoara şi Robert Burtea de la CSS Reşita, la categoria 78 kg. Reşiteanul a avut în cele din urmă câştig de cauză. Disputa categoriei 70 kg, dintre Sabin Paul (Bad Boys Gym) şi Gabriel Ilie (Iguana Fight Club Timişoara) l-a avut ca învingător pe timişorean.

Ultimele două meciuri au fost şi cele mai aşteptate de public. La categoria 63 kg, Laurenţiu Brezoi (Turnu Severin) a fost învins de Marius Tolea (Somo Kickbox Timişoara). Mult aşteptatul meci al serii l-a avut în prim plan pe un lugojean. La categoria semi grea, Horaţiu David de la Wodan Lugoj nu a dezamăgit aşteptările publicului şi l-a învins pe Ionut Stancu de la Respect Gym Craiova, deşi nu a avut mult timp la dipoziţie să pregăteasca această gală.

”A fost o gală organizată într-un timp foarte scurt. Am avut puţin timp la dispoziţie să fac fight cardul şi să strâng resursele pentru gală, însă mă bucur că au fost meciuri foarte disputate şi foarte frumoase. În ceea ce priveşte lugojeanul care a participat, este un veteran. Horaţiu David a fost campion naţional pentru prima dată în 2006. El vine după o lungă pauză, însă în momentul în care a aflat că vrem să organizăm un eveniment de kick boxing în Lugoj şi nu există un lugojean care să ne reprezinte, s-a oferit. Pentru timpul scurt de pregătire pe care l-a avut la dispoziţie, s-a descurcat foarte bine”, a declarat Marcel Drăgan, antrenorul de la Wodan Lugoj.

Organizatorul îşi doreşte o gală de o anvergură şi mai mare la Lugoj, cu participare internaţională, cunoscutul luptător lugojean Coco Rus anunţându-şi participarea la viitorul eveniment de acest gen.

“Sper ca această gală să constituie un precedent după care una cu o mai mare avengură, cu participare internaţională. M-a anunţat chiar şi fostul nostru campion Coco Rus că la următoarea gală vrea să lupte ca să atragă cât mai mulţi lugojeni în sală. Publicul în această seară a fost minunat. Mă aşteptam la o prezenţă numeroasă, însa în această seară mi-a întrecut aşteptările”, a încheiat Marcel Drăgan.

FOTO: SILVIU BOIAN

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Iancu

    27 noiembrie 2016 at 13:17

    Ma cheamă Iancu Alin Ionut…nu Ionuț Stancu 😂

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: