Sport

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Autoliv

Clubul Sportiv Wodan Lugoj, cu sprijinul Primăriei a organizat vineri, 25 noiembrie, o gală de kickbox la Lugoj. Au participat sportivi de Timişoara, Reşita, Turnu Severin, Deva, Craiova şi Lugoj la un eveniment sportiv care a umplut până la refuz Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu.

În primul meci, Sasha Miucin de la M- Box Timisoara s-a impus la categoria 72 kg în faţa sportivului de la CSS Reşita, Emanuel Casian. A urmat, în cadrul categoriei 50 kg, întâlnirea dintre Alex Moisescu de la GimBox Timişoara şi Cristian Ciurar de la Tamashyi Timişoara, câştigat de cel din urmă. Al treilea meci al serii, la categoria 62 kg, i-a adus faţă în faţă pe Cristian Bocioaga de la Iguana Fight Club Timişoara şi pe Cosmin Drăgici de la Coseikombat Turnu Severin. Cel de-al doilea sportiv a reuşit să se impună. A urmat meciul dintre Remus Jugovan de la Ginbox Timişoara şi Robert Burtea de la CSS Reşita, la categoria 78 kg. Reşiteanul a avut în cele din urmă câştig de cauză. Disputa categoriei 70 kg, dintre Sabin Paul (Bad Boys Gym) şi Gabriel Ilie (Iguana Fight Club Timişoara) l-a avut ca învingător pe timişorean.

Ultimele două meciuri au fost şi cele mai aşteptate de public. La categoria 63 kg, Laurenţiu Brezoi (Turnu Severin) a fost învins de Marius Tolea (Somo Kickbox Timişoara). Mult aşteptatul meci al serii l-a avut în prim plan pe un lugojean. La categoria semi grea, Horaţiu David de la Wodan Lugoj nu a dezamăgit aşteptările publicului şi l-a învins pe Ionut Stancu de la Respect Gym Craiova, deşi nu a avut mult timp la dipoziţie să pregăteasca această gală.

”A fost o gală organizată într-un timp foarte scurt. Am avut puţin timp la dispoziţie să fac fight cardul şi să strâng resursele pentru gală, însă mă bucur că au fost meciuri foarte disputate şi foarte frumoase. În ceea ce priveşte lugojeanul care a participat, este un veteran. Horaţiu David a fost campion naţional pentru prima dată în 2006. El vine după o lungă pauză, însă în momentul în care a aflat că vrem să organizăm un eveniment de kick boxing în Lugoj şi nu există un lugojean care să ne reprezinte, s-a oferit. Pentru timpul scurt de pregătire pe care l-a avut la dispoziţie, s-a descurcat foarte bine”, a declarat Marcel Drăgan, antrenorul de la Wodan Lugoj.

Organizatorul îşi doreşte o gală de o anvergură şi mai mare la Lugoj, cu participare internaţională, cunoscutul luptător lugojean Coco Rus anunţându-şi participarea la viitorul eveniment de acest gen.

“Sper ca această gală să constituie un precedent după care una cu o mai mare avengură, cu participare internaţională. M-a anunţat chiar şi fostul nostru campion Coco Rus că la următoarea gală vrea să lupte ca să atragă cât mai mulţi lugojeni în sală. Publicul în această seară a fost minunat. Mă aşteptam la o prezenţă numeroasă, însa în această seară mi-a întrecut aşteptările”, a încheiat Marcel Drăgan.

FOTO: SILVIU BOIAN

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Iancu

    27 noiembrie 2016 at 13:17

    Ma cheamă Iancu Alin Ionut…nu Ionuț Stancu 😂

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: