Sport

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Cetateanul Lugoj

Clubul Sportiv Wodan Lugoj, cu sprijinul Primăriei a organizat vineri, 25 noiembrie, o gală de kickbox la Lugoj. Au participat sportivi de Timişoara, Reşita, Turnu Severin, Deva, Craiova şi Lugoj la un eveniment sportiv care a umplut până la refuz Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu.

În primul meci, Sasha Miucin de la M- Box Timisoara s-a impus la categoria 72 kg în faţa sportivului de la CSS Reşita, Emanuel Casian. A urmat, în cadrul categoriei 50 kg, întâlnirea dintre Alex Moisescu de la GimBox Timişoara şi Cristian Ciurar de la Tamashyi Timişoara, câştigat de cel din urmă. Al treilea meci al serii, la categoria 62 kg, i-a adus faţă în faţă pe Cristian Bocioaga de la Iguana Fight Club Timişoara şi pe Cosmin Drăgici de la Coseikombat Turnu Severin. Cel de-al doilea sportiv a reuşit să se impună. A urmat meciul dintre Remus Jugovan de la Ginbox Timişoara şi Robert Burtea de la CSS Reşita, la categoria 78 kg. Reşiteanul a avut în cele din urmă câştig de cauză. Disputa categoriei 70 kg, dintre Sabin Paul (Bad Boys Gym) şi Gabriel Ilie (Iguana Fight Club Timişoara) l-a avut ca învingător pe timişorean.

Ultimele două meciuri au fost şi cele mai aşteptate de public. La categoria 63 kg, Laurenţiu Brezoi (Turnu Severin) a fost învins de Marius Tolea (Somo Kickbox Timişoara). Mult aşteptatul meci al serii l-a avut în prim plan pe un lugojean. La categoria semi grea, Horaţiu David de la Wodan Lugoj nu a dezamăgit aşteptările publicului şi l-a învins pe Ionut Stancu de la Respect Gym Craiova, deşi nu a avut mult timp la dipoziţie să pregăteasca această gală.

”A fost o gală organizată într-un timp foarte scurt. Am avut puţin timp la dispoziţie să fac fight cardul şi să strâng resursele pentru gală, însă mă bucur că au fost meciuri foarte disputate şi foarte frumoase. În ceea ce priveşte lugojeanul care a participat, este un veteran. Horaţiu David a fost campion naţional pentru prima dată în 2006. El vine după o lungă pauză, însă în momentul în care a aflat că vrem să organizăm un eveniment de kick boxing în Lugoj şi nu există un lugojean care să ne reprezinte, s-a oferit. Pentru timpul scurt de pregătire pe care l-a avut la dispoziţie, s-a descurcat foarte bine”, a declarat Marcel Drăgan, antrenorul de la Wodan Lugoj.

Organizatorul îşi doreşte o gală de o anvergură şi mai mare la Lugoj, cu participare internaţională, cunoscutul luptător lugojean Coco Rus anunţându-şi participarea la viitorul eveniment de acest gen.

“Sper ca această gală să constituie un precedent după care una cu o mai mare avengură, cu participare internaţională. M-a anunţat chiar şi fostul nostru campion Coco Rus că la următoarea gală vrea să lupte ca să atragă cât mai mulţi lugojeni în sală. Publicul în această seară a fost minunat. Mă aşteptam la o prezenţă numeroasă, însa în această seară mi-a întrecut aşteptările”, a încheiat Marcel Drăgan.

FOTO: SILVIU BOIAN

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Iancu

    27 noiembrie 2016 at 13:17

    Ma cheamă Iancu Alin Ionut…nu Ionuț Stancu 😂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016