Actualitate

[VIDEO&FOTO] O tânără din Lugoj a lansat o piesă pop şi un videoclip în Italia

[VIDEO&FOTO] O tânără din Lugoj a lansat o piesă pop şi un videoclip în Italia

Autoliv

Are doar 24 de ani, dar asta nu o împiedică pe o tânără din Lugoj, care s-a mutat în Italia pentru a fi aproape de mama sa, să cucerească prin muzica ei publicul italian şi românesc deopotrivă. Denisa Gheorghiu, care şi-a ales numele de scenă Denixe, şi-a lansat prima ei piesă după ce şi-a cunoscut producătorul chiar în pub-ul în care lucra. Povestea impresionantă care a dus la înregistrarea primei piese a lugojencei începe chiar din România.

După ce şi-a dat seama că mamei ei îi este greu să aibă grijă de un copil şi să lucreze singură peste hotare, Denisa a decis să îşi abandoneze studiile în ţară şi să plece la rândul ei spre Italia, acolo unde s-a angajat la un pub din oraşul Verona. Muncind în localul din oraşul din nordul Italiei, Denisa l-a întâlnit acolo pe cel care avea să îi producă prima piesă din cariera ei.

„Eu locuiam în Lugoj cu tătăl meu şi cu bunica mea, am început facultatea şi pentru că mama mea era singură şi muncea de dimineaţa până seara şi nu putea petrece foarte mult timp cu fratele meu, el având o vârstă fragedă, a trebuit să renunţ la studii, m-am transferat la distanţă şi am venit aici”, a declarat pentru Cetăţeanul Denisa Gheorghiu.

Videoclipul piesei StayLalala, la care Denixe a colaborat cu Mikki Jaydee a fost turnat după o muncă grea, dar care a fost bine răsplătită de produsul final, un clip care poate concura cu cele ale marilor vedete autohtone din România. Producătorul piesei a găsit-o pe Denisa cântând, în pub-ul în care lucra şi s-a îndrăgostit de vocea ei imediat.

„Când am ajuns în Italia m-am angajat la pub, el m-a auzit cântând şi aşa am ajuns să îmi cunosc producătorul. Mi-a dat cartea lui de vizită, nu eram încrezătoare la început, dar s-a dovedit a fi o persoană de încredere. Piesa a fost scoasă anul acesta, la fel şi clipul, a durat două luni să îl filmăm”, a mai explicat Denixe.

Tânăra lugojeancă are planuri şi pentru viitor, spunând că va lucra alături de colaboratorii ei din Italia la un nou single.

„Vom lucra la un nou single în iulie sau august, după care voi avea prima prezentare oficială în localul în care a fost filmat videoclipul”, a mai adăugat Denisa.

Muzica lui Denixe, dar şi informaţii despre lugojeanca aflată la începuturile carierei puteţi găsi pe pagina de Facebook a acesteia, dar şi pe canalul de Youtube al producătorului cântăreţei.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: