Autoliv Lugoj

Administrație

VIDEO&FOTO! Primarul și consilierii au jurat să apere interesele Lugojului. Consiliul Local a fost validat!

VIDEO&FOTO! Primarul și consilierii au jurat să apere interesele Lugojului. Consiliul Local a fost validat!

Business Strategist

Astăzi, de la ora 14, politicienii aleși de lugojeni să le reprezinte intresele pentru următorii patru ani au fost validați și au depus jurmântul. Într-o sală în care de-abia se putea respira din cauza căldurii, cei 19 aleși în frunte cu primarul municipiului s-au prezentat pentru a-și prelua funcțiile pe care le vor ocupa. În urma alegerilor din 5 iunie, Consiliul Local Municipal Lugoj are următoarea componență : 10 consilieri PSD, 3 PNL, 2 PMP, 1 ALDE și 3 independenți.

De la PSD: Cristian Galescu (acționar la VIP Security și actual viceprimar), Doris Daiana Bondoc (economist la societatea Stentor DSD din Lugoj), Gheorghe Bologa (director al CSM Lugoj), Iosif Crăciunescu (director la Casa de Cultură a Sindicatelor), Gerlinde Grozav (patroana unei firme de plasare a forței de muncă în străinătate), Constantin Savu (șef Serviciu Administrativ la Meridian), Marius Baboniu (administrator la tipografia Almariones), Ioan Barboni (șef Serviciu Aprovizionare la Meridian), Cristian Oros (medic veterinar, administrator de magazin, Cris Dan Vet, și farmacie veterinară, colaborator cu prestări servicii la adăpostul de câini al Salrest), Marcel Drăgan (profesor de științe socio-umane la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, instructor de kickboxing și TRX, fondator al Clubului Wodan Lugoj).

De la PNL: Ioan Ambruş (șeful PNL Lugoj, patronul Witext SA), Mihai Agache (administrator la firma de mobilă Agache), Bogdan Ştefan Blidariu (om de afaceri, fost director al Casei de Pensii Lugoj).

De la PMP: Cristian Cornean (manager la societatea Domacris Parc), Fedor Mâşniţă (administrator la propria societate – Rofeli Construct Vest).

De la ALDE: Ioan Haneş (inginer, predă materii tehnice la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”);

Idependenți: Mihai Anghel (fost angajat al CSM Lugoj ca organizator de competiții, ulterior ordonator de credite, și administratorul firmei Lugoj Taxi), Liviu Brânduşoni (fost om de radio și televiziune, actualmente patronul site-ului de știri Lugojonline), Marius Martinescu (fost edil al Lugojului timp de trei mandate, consilier județean în ultimul mandat, în prezent mediator autorizat)

Validarea acestora a fost făcută de Judecătoria Lugoj, hotărâre fiind făcută publică de către judecătorul Eugen Parfin.

Cei 19 consilieri au depus jurământul, angajându-se ca pentru următorii patru ani să facă totul pentru a apăra interesele lugojenilor. A urmat jurmântul primarului care a ținut să puncteze că la aceste alegeri PSD a mers fără nicio alianță și a obținut cel mai bun rezultat din istoria post-decembristă.

Noul viceprimar e cel vechi!

Un alt punct pe ordinea de zi a fost alegerea unui viceprimar. Au fost două propuneri, una din partea PSD în persoane lui Cristian Galescu, cealaltă din partea grupului de consilieri independenți care l-au dorit pe Mihai Anghel secundul edilului șef. În urma votului secret pe hârtie, Galescu a fost ales viceprimar cu 11 voturi ”pentru”, Anghel a primit patru voturi, patru fiind nule.

Căldură mare

La eveniment au participat mai mulți funcționari din Primăria Lugoj și o parte din familiile celor care și-au preluat mandatul. Într-o sală fără niciun sistem de ventilație sau aerisire, cea mai mare problemă a fost atmosfera irespirabilă. Atât aleșii locali cât și invitații suportând temperaturi de peste 40 grade.

Următoarea ședință de consiliu, prima în care se vor lua decizii administrative, ar putea fi chiar săptămâna viitoare, deoarece activitatea din administrația locală depinde de luarea unor hotărâri de către noul consiliu.

 

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. Pingback: Prima ședință, prima controversă! Primarul Francisc Boldea a anunțat o alianță care nu există | Cetateanul.ro

 2. lugojan

  24 iunie 2016 at 16:27

  vai de capul vostru ca numa va lafaiti in functi dar nu vedeti cum arata cartierele ingropate de gunoaie

 3. George Radu

  24 iunie 2016 at 22:40

  Si viceprimar este……. Domnul Ceafa-lata!
  Mama ei de politica!! Cum puteti sa puneti un puțoi ca viceprimar? Fara experienta, dar cu ceafa lata!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Consilierii locali înlocuiesc membrii din consiliul de administraţie de la spital şi schimbă statutul Meridian 22

Cetateanul28 martie 2017

Serviciile care funcţionează în Primăria Lugoj cheltuie în acest an peste 3,5 milioane lei

Daniel Groza27 martie 2017

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017
%d blogeri au apreciat: