Sport

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Cetateanul Lugoj

Tinerele voleibaliste ale Clubului Sportiv Şcolar Lugoj au administrat o demonstraţie de volei celor de la CSŞ Caransebeş la Cupa CSŞ Lugoj la volei de plajă. Competiţia a avut loc sâmbătă, 18 iunie, şi s-a întins de la ora 9 până la 17, când a fost festivitatea de premiere. Locul de desfăşurare a fost  Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, deoarece condiţiile meteo nu au permis pregătirea terenului din spatele Liceului Textil.

La debutul evenimentului sportiv au fost înscrise 13 echipe la speranţe, 10 la junioare şi nouă la cadete, din Lugoj şi Caransebeş. CSŞ Lugoj a ocupat podiumul complet la toate categoriile de vârstă, însă acest lucru nu a fost o surpriză pentru profesorii clubului lugojean, deoarece şi în campionat tinerele voleibaliste au fost net superior celor de la Caransebeş.

La junioare au câştigat Georgeana Popa şi Alexandra Panţiru, Iulia Niga şi Cristina Catrina s-au clasat pe poziţia a doua, iar Bianca Albăstroiu şi Denisa Jucu au ocupat locul al treilea. La speranţe, Cătălina Turcu şi Vanesa Fiat au urcat pe primul loc, Sidonia Szentpeteri şi Cristina Negru- locul doi, iar Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu- locul al treilea. La cadete a câştigat tot perechea formată din Alexandra Panţiru şi Georgeana Popa, care a participat la ambele categorii de vârstă. Pe locul al doilea s-au clasat Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu, iar pe trei au încheiat Andreea Suclea şi Melinda Gliga.

“Am câştigat tot ce se putea. Au fost meciuri frumoase şi s-a realizat emulaţie în rândul sportivelor. S-au dat diplome, tricouri, medalii, plachete. Nu au fost probleme, deşi mă temeam că ar putea interveni, din cauza căldurii, cum unele sportive s-au înscris la două categorii de vârstă”, a declarat prof. Carmen Todros de la CSŞ Lugoj.

În concurs au intrat şi patru perechi de sportive mai micuţe, care în acest an au jucat la mini volei şi au trecut în cadrul acestei competiţii la speranţe.

“Au fost puţin speriate de colegele mai mari cu doi, trei ani. A fost ceva nou pentru ele, fileul mai sus şi terenul mai mare. Dar am vrut să joace şi să câştige încredere. Doar având meciuri în picioare poţi să progresezi”, a adăugat Carmen Todros.

De organizarea Cupei CSŞ Lugoj s-au ocupat cei trei profesorii din cadrul catedrei de volei a clubului lugojean, Dorin Horvath, Carmen Todros şi Ionela Canea. Evenimentul s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: