Sport

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Autoliv

Tinerele voleibaliste ale Clubului Sportiv Şcolar Lugoj au administrat o demonstraţie de volei celor de la CSŞ Caransebeş la Cupa CSŞ Lugoj la volei de plajă. Competiţia a avut loc sâmbătă, 18 iunie, şi s-a întins de la ora 9 până la 17, când a fost festivitatea de premiere. Locul de desfăşurare a fost  Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, deoarece condiţiile meteo nu au permis pregătirea terenului din spatele Liceului Textil.

La debutul evenimentului sportiv au fost înscrise 13 echipe la speranţe, 10 la junioare şi nouă la cadete, din Lugoj şi Caransebeş. CSŞ Lugoj a ocupat podiumul complet la toate categoriile de vârstă, însă acest lucru nu a fost o surpriză pentru profesorii clubului lugojean, deoarece şi în campionat tinerele voleibaliste au fost net superior celor de la Caransebeş.

La junioare au câştigat Georgeana Popa şi Alexandra Panţiru, Iulia Niga şi Cristina Catrina s-au clasat pe poziţia a doua, iar Bianca Albăstroiu şi Denisa Jucu au ocupat locul al treilea. La speranţe, Cătălina Turcu şi Vanesa Fiat au urcat pe primul loc, Sidonia Szentpeteri şi Cristina Negru- locul doi, iar Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu- locul al treilea. La cadete a câştigat tot perechea formată din Alexandra Panţiru şi Georgeana Popa, care a participat la ambele categorii de vârstă. Pe locul al doilea s-au clasat Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu, iar pe trei au încheiat Andreea Suclea şi Melinda Gliga.

“Am câştigat tot ce se putea. Au fost meciuri frumoase şi s-a realizat emulaţie în rândul sportivelor. S-au dat diplome, tricouri, medalii, plachete. Nu au fost probleme, deşi mă temeam că ar putea interveni, din cauza căldurii, cum unele sportive s-au înscris la două categorii de vârstă”, a declarat prof. Carmen Todros de la CSŞ Lugoj.

În concurs au intrat şi patru perechi de sportive mai micuţe, care în acest an au jucat la mini volei şi au trecut în cadrul acestei competiţii la speranţe.

“Au fost puţin speriate de colegele mai mari cu doi, trei ani. A fost ceva nou pentru ele, fileul mai sus şi terenul mai mare. Dar am vrut să joace şi să câştige încredere. Doar având meciuri în picioare poţi să progresezi”, a adăugat Carmen Todros.

De organizarea Cupei CSŞ Lugoj s-au ocupat cei trei profesorii din cadrul catedrei de volei a clubului lugojean, Dorin Horvath, Carmen Todros şi Ionela Canea. Evenimentul s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: