Autoliv Lugoj

Sport

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Viitorul voleiului lugojean este asigurat. Sportivele locale au câștigat podiumul la Cupa CSŞ

Business Strategist

Tinerele voleibaliste ale Clubului Sportiv Şcolar Lugoj au administrat o demonstraţie de volei celor de la CSŞ Caransebeş la Cupa CSŞ Lugoj la volei de plajă. Competiţia a avut loc sâmbătă, 18 iunie, şi s-a întins de la ora 9 până la 17, când a fost festivitatea de premiere. Locul de desfăşurare a fost  Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, deoarece condiţiile meteo nu au permis pregătirea terenului din spatele Liceului Textil.

La debutul evenimentului sportiv au fost înscrise 13 echipe la speranţe, 10 la junioare şi nouă la cadete, din Lugoj şi Caransebeş. CSŞ Lugoj a ocupat podiumul complet la toate categoriile de vârstă, însă acest lucru nu a fost o surpriză pentru profesorii clubului lugojean, deoarece şi în campionat tinerele voleibaliste au fost net superior celor de la Caransebeş.

La junioare au câştigat Georgeana Popa şi Alexandra Panţiru, Iulia Niga şi Cristina Catrina s-au clasat pe poziţia a doua, iar Bianca Albăstroiu şi Denisa Jucu au ocupat locul al treilea. La speranţe, Cătălina Turcu şi Vanesa Fiat au urcat pe primul loc, Sidonia Szentpeteri şi Cristina Negru- locul doi, iar Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu- locul al treilea. La cadete a câştigat tot perechea formată din Alexandra Panţiru şi Georgeana Popa, care a participat la ambele categorii de vârstă. Pe locul al doilea s-au clasat Roberta Bîrliba şi Patricia Bărbulescu, iar pe trei au încheiat Andreea Suclea şi Melinda Gliga.

“Am câştigat tot ce se putea. Au fost meciuri frumoase şi s-a realizat emulaţie în rândul sportivelor. S-au dat diplome, tricouri, medalii, plachete. Nu au fost probleme, deşi mă temeam că ar putea interveni, din cauza căldurii, cum unele sportive s-au înscris la două categorii de vârstă”, a declarat prof. Carmen Todros de la CSŞ Lugoj.

În concurs au intrat şi patru perechi de sportive mai micuţe, care în acest an au jucat la mini volei şi au trecut în cadrul acestei competiţii la speranţe.

“Au fost puţin speriate de colegele mai mari cu doi, trei ani. A fost ceva nou pentru ele, fileul mai sus şi terenul mai mare. Dar am vrut să joace şi să câştige încredere. Doar având meciuri în picioare poţi să progresezi”, a adăugat Carmen Todros.

De organizarea Cupei CSŞ Lugoj s-au ocupat cei trei profesorii din cadrul catedrei de volei a clubului lugojean, Dorin Horvath, Carmen Todros şi Ionela Canea. Evenimentul s-a desfăşurat cu sprijinul Primăriei Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: