Sport

Virgil Munteanu, luptător la CSM Lugoj : “Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi”

Virgil Munteanu, luptător la CSM Lugoj : “Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi”

Autoliv

Luptătorii echipei de greco-romane de la CSM Lugoj sunt foc şi pară pe directorul clubului lugojean. Pe lângă că nu şi-au primit indemnizaţiile decât pe o lună în acest an, sportivii sunt nemulţumiţi că Gheorghe Bologa, directorul clubului, nu a venit să le dea personal explicaţii referitoare la situaţia existentă. Componenţii echipei lugojene au fost pe punctul de a nu se prezenta la prima etapă de la Odorheiu Secuiesc, în semn de protest. Aceştia spun că dacă nu vor fi la zi cu plata indemnizaţiilor până la etapa de la Timişoara, din 22 iulie, atunci nu vor mai face niciun compromis.

“Am fost amânaţi atâtea luni cu plata indemnizaţiilor şi am considerat că ar fi fost frumos să vină domnul Gheorghe Bologa să stea de vorbă cu noi, referitor la situaţia creată, nu să trimită pe altcineva. Credem că merităm lucrul acesta. Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi. Cum anul trecut a făcut poze cu noi când am ieşit campioni, putea să vină şi acum să ne dea o explicaţie.

Vrem să se ştie clar că dacă nu ne bagă banii până la etapa de la Timişoara, din 22 iulie, nu ne vom lupta. Cred eu că este păcat să ratăm un titlu de campioni pentru o sumă de 800 de lei pe lună. În plus, vrem să se ştie că nu am venit la Lugoj pentru bani. Am venit pentru Robert Papp, cu care am fost colegi. Puteam merge la alte cluburi, unde câştigam bani mai mulţi”, a declarat Virgil Munteanu, sportivul secţiei de lupte greco-romane de la CSM Lugoj.

Gheorghe Bologa, directorul clubului a garantat că plata restanţelor va fi achitată până în 22 iulie, când vor intra bani de la Consiliu Local şi că l-a trimis pe Marius Maier, administratorul clubului, să le ofere explicaţii privind situaţia financiară existentă.

“Nu am nicio înţelegere cu sportivii să le dau personal explicaţii. Toate explicaţiile privind neplata indemnizaţiilor le-am dat antrenorului, iar el are obligaţia să transmită mai departe sportivilor. Ca să liniştesc lucrurile l-am rugat şi pe Marius Maier care este administratorul clubului să mearga la competiţie şi să-i lămurească. Le-am transmis prin dumnealui că îşi vor primi banii până la etapa de la Timişoara. Nu am putut să fac deplasarea la această etapă deoarece am avut o şedinţă de consiliu de la care nu am putut să lipsesc”, a precizat Gheorhe Bologa, directorul clubului lugojean.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. VICTOR

    15 aprilie 2017 at 15:05

    Domnul Gheorghe Bologa nu are simtul responsabilitati ,este acolo sa dea explicati oamenilor NU sa profite DOAR de rezultate ,,, si sa dea explicati pe la alti ce bune REZULTATE are el mare RUSINE ESTI UN NIMENI DOMNULE

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: