Sport

Virgil Munteanu, luptător la CSM Lugoj : “Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi”

Virgil Munteanu, luptător la CSM Lugoj : “Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi”

Cetateanul Lugoj

Luptătorii echipei de greco-romane de la CSM Lugoj sunt foc şi pară pe directorul clubului lugojean. Pe lângă că nu şi-au primit indemnizaţiile decât pe o lună în acest an, sportivii sunt nemulţumiţi că Gheorghe Bologa, directorul clubului, nu a venit să le dea personal explicaţii referitoare la situaţia existentă. Componenţii echipei lugojene au fost pe punctul de a nu se prezenta la prima etapă de la Odorheiu Secuiesc, în semn de protest. Aceştia spun că dacă nu vor fi la zi cu plata indemnizaţiilor până la etapa de la Timişoara, din 22 iulie, atunci nu vor mai face niciun compromis.

“Am fost amânaţi atâtea luni cu plata indemnizaţiilor şi am considerat că ar fi fost frumos să vină domnul Gheorghe Bologa să stea de vorbă cu noi, referitor la situaţia creată, nu să trimită pe altcineva. Credem că merităm lucrul acesta. Aşteptăm să fim trataţi cu respect şi corectitudine, nu să fim minţiţi. Cum anul trecut a făcut poze cu noi când am ieşit campioni, putea să vină şi acum să ne dea o explicaţie.

Vrem să se ştie clar că dacă nu ne bagă banii până la etapa de la Timişoara, din 22 iulie, nu ne vom lupta. Cred eu că este păcat să ratăm un titlu de campioni pentru o sumă de 800 de lei pe lună. În plus, vrem să se ştie că nu am venit la Lugoj pentru bani. Am venit pentru Robert Papp, cu care am fost colegi. Puteam merge la alte cluburi, unde câştigam bani mai mulţi”, a declarat Virgil Munteanu, sportivul secţiei de lupte greco-romane de la CSM Lugoj.

Gheorghe Bologa, directorul clubului a garantat că plata restanţelor va fi achitată până în 22 iulie, când vor intra bani de la Consiliu Local şi că l-a trimis pe Marius Maier, administratorul clubului, să le ofere explicaţii privind situaţia financiară existentă.

“Nu am nicio înţelegere cu sportivii să le dau personal explicaţii. Toate explicaţiile privind neplata indemnizaţiilor le-am dat antrenorului, iar el are obligaţia să transmită mai departe sportivilor. Ca să liniştesc lucrurile l-am rugat şi pe Marius Maier care este administratorul clubului să mearga la competiţie şi să-i lămurească. Le-am transmis prin dumnealui că îşi vor primi banii până la etapa de la Timişoara. Nu am putut să fac deplasarea la această etapă deoarece am avut o şedinţă de consiliu de la care nu am putut să lipsesc”, a precizat Gheorhe Bologa, directorul clubului lugojean.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: