Sport

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Voleiul lugojean se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Reprezentanţii CSM-ului se află în tratative cu două jucătoare din Canada şi Australia, care fac parte din echipele naţionale ale acestor ţări şi cu o sportivă din Bulgaria.

Voleibalista din Canada joacă pe postul de centru şi universal.  Bulgăroaica evoluează secund şi universal, iar australianca ar putea acoperi postul de centru în echipa lugojeană.

“Cu sportivele din Bulgaria şi Australia suntem în tratative destul de avansate, însă cu cea din Canada, negocierile sunt realizate în proporţie de 30-40 %. Sunt vitale aceste achiziţii, deoarece fără transferuri internaţionale nu ne putem îndeplini obiectivul de a rezista în prima ligă. Avem nevoie de jucătoare cu experienţă şi de valoare. Divizia A la ora asta e mult mai puterniccă decât în anii precedenţi. Nu mai există echipe care să fie condamnate la retrogradare. Toate echipele au buget mare, majoritatea mai mare decât noi. Pentru noi este important să ne construim o echipă cu care să fim siguri că putem rezista la nivelul anilor trecuţi”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru a-şi proteja strategia de transferuri şi pentru că negocierile cu aceste jucătoare nu s-au încheiat, iar contractele nu au fost semnate, numele celor trei voleibaliste cu care se poartă negocieri nu au fost făcute publice.

“Suntem în tratative cu aceste jucătoare, însă deocamdată nu putem să le finalizăm până nu vom avea situaţia financiară reglementată la nivel de club. Nu sunt foarte multe jucătoare disponibile nici pe plan internaţional şi nu vreau să avem surprize în ultimul moment.  Dacă lucrurile se echilibrează la nivel de club, atunci în două săptămâni, putem oferi date mai multe despre aceste jucătoare. E important să facem transferuri acum şi să semnăm contracte, când găsim jucătoare şi preţurile nu sunt atât de mari. În toamnă preţurile vor fi mai ridicate şi oferta mai mică. De aceea este bine să avem certitudini. În momentul de faţă avem sprijinul Consiliului Local şi al sponsorilor. Faptul că lipsesc banii de la Consiliul Judeţean ne afectează foarte mult”, a precizat Dan Brudiu.

Pentru a-şi întregi lotul, clubul lugojean mai poartă discuţii cu junioare, componente ale lotului naţional din România şi caută soluţii pentru postul de coordonator, unde echipa lugojeană a rămas descoperită.

“E foarte greu, au fost foarte multe plecări şi vor fi modificări importante în lot. Nu e uşor să schimbi 70 % din echipă în intersezon, nici din punct de vedere sportiv, nici material”, a mai spus Brudiu.

Reunirea lotului echipei de volei CSM Lugoj va avea loc în prima săptămână din luna august, iar noul sezon competiţional va debuta în luna octombrie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: