Autoliv Lugoj

Sport

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Business Strategist

Voleiul lugojean se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Reprezentanţii CSM-ului se află în tratative cu două jucătoare din Canada şi Australia, care fac parte din echipele naţionale ale acestor ţări şi cu o sportivă din Bulgaria.

Voleibalista din Canada joacă pe postul de centru şi universal.  Bulgăroaica evoluează secund şi universal, iar australianca ar putea acoperi postul de centru în echipa lugojeană.

“Cu sportivele din Bulgaria şi Australia suntem în tratative destul de avansate, însă cu cea din Canada, negocierile sunt realizate în proporţie de 30-40 %. Sunt vitale aceste achiziţii, deoarece fără transferuri internaţionale nu ne putem îndeplini obiectivul de a rezista în prima ligă. Avem nevoie de jucătoare cu experienţă şi de valoare. Divizia A la ora asta e mult mai puterniccă decât în anii precedenţi. Nu mai există echipe care să fie condamnate la retrogradare. Toate echipele au buget mare, majoritatea mai mare decât noi. Pentru noi este important să ne construim o echipă cu care să fim siguri că putem rezista la nivelul anilor trecuţi”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru a-şi proteja strategia de transferuri şi pentru că negocierile cu aceste jucătoare nu s-au încheiat, iar contractele nu au fost semnate, numele celor trei voleibaliste cu care se poartă negocieri nu au fost făcute publice.

“Suntem în tratative cu aceste jucătoare, însă deocamdată nu putem să le finalizăm până nu vom avea situaţia financiară reglementată la nivel de club. Nu sunt foarte multe jucătoare disponibile nici pe plan internaţional şi nu vreau să avem surprize în ultimul moment.  Dacă lucrurile se echilibrează la nivel de club, atunci în două săptămâni, putem oferi date mai multe despre aceste jucătoare. E important să facem transferuri acum şi să semnăm contracte, când găsim jucătoare şi preţurile nu sunt atât de mari. În toamnă preţurile vor fi mai ridicate şi oferta mai mică. De aceea este bine să avem certitudini. În momentul de faţă avem sprijinul Consiliului Local şi al sponsorilor. Faptul că lipsesc banii de la Consiliul Judeţean ne afectează foarte mult”, a precizat Dan Brudiu.

Pentru a-şi întregi lotul, clubul lugojean mai poartă discuţii cu junioare, componente ale lotului naţional din România şi caută soluţii pentru postul de coordonator, unde echipa lugojeană a rămas descoperită.

“E foarte greu, au fost foarte multe plecări şi vor fi modificări importante în lot. Nu e uşor să schimbi 70 % din echipă în intersezon, nici din punct de vedere sportiv, nici material”, a mai spus Brudiu.

Reunirea lotului echipei de volei CSM Lugoj va avea loc în prima săptămână din luna august, iar noul sezon competiţional va debuta în luna octombrie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: