Sport

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Autoliv

Voleiul lugojean se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Reprezentanţii CSM-ului se află în tratative cu două jucătoare din Canada şi Australia, care fac parte din echipele naţionale ale acestor ţări şi cu o sportivă din Bulgaria.

Voleibalista din Canada joacă pe postul de centru şi universal.  Bulgăroaica evoluează secund şi universal, iar australianca ar putea acoperi postul de centru în echipa lugojeană.

“Cu sportivele din Bulgaria şi Australia suntem în tratative destul de avansate, însă cu cea din Canada, negocierile sunt realizate în proporţie de 30-40 %. Sunt vitale aceste achiziţii, deoarece fără transferuri internaţionale nu ne putem îndeplini obiectivul de a rezista în prima ligă. Avem nevoie de jucătoare cu experienţă şi de valoare. Divizia A la ora asta e mult mai puterniccă decât în anii precedenţi. Nu mai există echipe care să fie condamnate la retrogradare. Toate echipele au buget mare, majoritatea mai mare decât noi. Pentru noi este important să ne construim o echipă cu care să fim siguri că putem rezista la nivelul anilor trecuţi”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru a-şi proteja strategia de transferuri şi pentru că negocierile cu aceste jucătoare nu s-au încheiat, iar contractele nu au fost semnate, numele celor trei voleibaliste cu care se poartă negocieri nu au fost făcute publice.

“Suntem în tratative cu aceste jucătoare, însă deocamdată nu putem să le finalizăm până nu vom avea situaţia financiară reglementată la nivel de club. Nu sunt foarte multe jucătoare disponibile nici pe plan internaţional şi nu vreau să avem surprize în ultimul moment.  Dacă lucrurile se echilibrează la nivel de club, atunci în două săptămâni, putem oferi date mai multe despre aceste jucătoare. E important să facem transferuri acum şi să semnăm contracte, când găsim jucătoare şi preţurile nu sunt atât de mari. În toamnă preţurile vor fi mai ridicate şi oferta mai mică. De aceea este bine să avem certitudini. În momentul de faţă avem sprijinul Consiliului Local şi al sponsorilor. Faptul că lipsesc banii de la Consiliul Judeţean ne afectează foarte mult”, a precizat Dan Brudiu.

Pentru a-şi întregi lotul, clubul lugojean mai poartă discuţii cu junioare, componente ale lotului naţional din România şi caută soluţii pentru postul de coordonator, unde echipa lugojeană a rămas descoperită.

“E foarte greu, au fost foarte multe plecări şi vor fi modificări importante în lot. Nu e uşor să schimbi 70 % din echipă în intersezon, nici din punct de vedere sportiv, nici material”, a mai spus Brudiu.

Reunirea lotului echipei de volei CSM Lugoj va avea loc în prima săptămână din luna august, iar noul sezon competiţional va debuta în luna octombrie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: