Autoliv Lugoj

Sport

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus în faţa Penicilinei Iaşi şi au încheiat campionatul pe locul 7

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus în faţa Penicilinei Iaşi şi au încheiat campionatul pe locul 7

Business Strategist

 Echipa de volei CSM Lugoj a învins Penicilina Iaşi pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în ultimul meci din play-off şi a reuşit să ocupe locul 7 în clasament la finalul campionatului.

După un început mai timorat al formaţiei lugojene, în care Penicilina a preluat conducerea la un moment dat cu 21-14, CSM-ul a revenit spectaculos şi s-a impus cu 25-23. Acesta a fost şi cel mai echilibrat set. În următoarele două, voleibalistele de pe Timiş s-au dezlănţuit şi le-au câştigat într-o manieră clară, cu 25-15, respectiv 25-20.

“Am jucat un meci foarte frumos. S-a văzut că Penicilina a venit montată pentru a câştiga. Pencilina Iaşi este o echipă cu un capital mult peste al nostru, dar am luptat şi sunt bucuros că am câştigat şi ultimul meci al campionatului. S-a jucat de la cap la coadă. O oră şi jumătate pentru trei seturi e foarte mult”, a declarat Valerijan Luka, antrenorul echipei CSM Lugoj .

Ca o concluzie la final de campionat, antrenorul a precizat că locul 7 în clasament e mult peste potenţialul financiar al echipei.

“Ca buget, nu suntem în primele zece formaţii, dar ne-am adunat şi am făcut o echipă tânără care s-a dovedit că joacă aşa cum trebuie. Nu ştiu dacă va înţelege cineva, dar atâta timp cât joci cu patru jucătoare sub 22 de ani în teren e foarte greu. Dar prin munca şi prestaţia fetelor am reuşit să luăm locul 7, peste obiectivul pe care l-am avut, care a fost să intrăm în primele 8”, a adăugat antrenorul.

Meci providential de retragere pentru Laura Lungu

Laura Lungu, una dintre jucătoarele de bază ale Lugojului a spus astăzi adio sportului de performanţă, într-o manieră providenţială. Voleibalista s-a ambiţionat şi a făcut un meci de excepţie, fapt remarcat şi de antrenorul său.

“Vreau să o felicit pe Laura Lungu, care după acest meci se retrage. Vreau să-i mulţumesc pentru ce a făcut pentru Lugoj de când sunt eu antrenor. A jucat un campionat fantastic”, au fost cuvintele lui Valerijan Luka.

La rândul său, jucătoarea în vârstă de 30 de ani, emoţionată şi cu un vizibil regret că se încheie perioada dedicată practicării voleiului de performanţă, a declarat că întotdeauna a dat tot ce e mai bun să ajute echipa şi să câştige.

“Oficial a fost ultimul meu meci sub tricoul CSM Lugoj. Nici nu mai ştiu câţi ani sunt de când am început voleiul. A fost greu, dar a fost şi frumos. Acum sunt foarte tristă că se termină totul. Dar nu regret că m-am apucat de volei şi am jucat atâţia ani. M-am ambiţionat să fac azi un joc bun pentru că vreau să-şi aducă aminte lumea că am fost o jucătoare muncitoare şi cu dorinţa de a câştiga. S-a mai întâmplat să nu fac unele meciuri la fel de reuşite, dar nu a fost dinadins, pur şi simplu există zile mai rele şi zile mai bune”, a încheiat Laura Lungu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: