Volumizing Mascara de la L’Oreal Paris se află în spatele aspectului impecabil a lui Elle Fanning la Globurile de Aur

0

Deși Premiile Globul de Aur din 2021 au arătat foarte diferit în acest an din cauza pandemiei coronavirusului, aceasta nu a împiedicat vedetele să ofere modele majore și frumusețe de acasă. În timp ce am văzut multe răsuciri moderne pe moda covorului roșu, actrița Elle Fanning a adoptat o abordare diferită.

De la machiajul ei până la rochia albastră Gucci, aspectul strălucitor Old Hollywood al The Great Star ne-a dat vibrații de Grace Kelly. Dar nu ai ghici niciodată că majoritatea produselor de înfrumusețare pe care le-a purtat pot fi găsite într-un drug store, inclusiv acest rimel L’Oreal Paris de 11 USD.

Foto: lorealparisusa.com

Make-up artistul Erin Ayanian Monroe a împărtășit toate secretele look-ului Globurilor de Aur ale vedetei într-o poveste Instagram. Pentru a-i oferi lui Fanning (care este purtătorul de cuvânt al mărcii) acele gene groase și voluminoase, Monroe a folosit mascara L’Oreal Paris Air Volume Mega Mascara pentru a alungi și a întinde genele actriței pentru un aspect asemănător extensiilor.

Rimelul, care are peste 1.300 de ratinguri de cinci stele pe Amazon, este conceput pentru a se simți ultra ușor, oferind în același timp un aspect îndrăzneț și complet – și mulți cumpărători sunt de acord.

„Mi-a ținut genele perfect curbate și nu are o senzație grea sau fărmâmicioasă”, scrie un recenzor care spune că genele ei sunt scurte și drepte.

„Nici nu mi se pare greu, ceea ce este un bonus imens, deoarece urăsc senzația lucrurilor de pe fața mea. Oferă o lungime și un volum foarte frumos.”

Mascara L’Oreal oferă rezistență de 24 de ore și vine cu o perie cu peri amortizați, care va acoperi fiecare genă.

Este atât de bun încât un cumpărător susține că este cea mai bună rimel pe care l-au folosit în 10 ani. Și alții spun că este chiar mai bun decât popularul rimel marca Voluminous Lash Paradise.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și