Vrei să accesezi un credit rapid de nevoi personale? Iată ce trebuie să faci în această perioadă

0

Parcurgem cu toții o perioadă dificilă. Odată cu pandemia COVID-19, viețile noastre s-au schimbat total. Suntem preocupați cu toții de sănătatea noastră și a celor apropiați, stăm în casă, lucrăm de la distanță și folosim mai mult ca oricând serviciile online pe care le avem la dispoziție.

Este o perioadă în care va trebui să analizăm dacă avem cu adevărat nevoie de un credit de consum. Sunt însă nevoi care nu pot aștepta – reparații urgente la casă sau mașină, defectarea frigiderului sau a mașinii de spălat sau alte cheltuieli ce nu pot fi amânate.

Dacă te-ai hotărât să iei un împrumut rapid în perioada aceasta, ai mai jos câțiva pași de urmat pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

  1. De câți bani ai nevoie?

Știi deja că va trebui să accesezi un credit rapid pentru o nevoie ce nu poate fi amânată. Care este însă suma de bani pe care trebuie să o împrumuți?

Fă un calcul rapid, interesându-te de costul produselor sau serviciilor de care ai nevoie. Poți face acest lucru online, contactând firma care îți furnizează serviciile sau interesându-te la prietenii care au trecut prin situația ta. Găsește cea mai bună soluție pentru tine – dacă vei face economii găsind cea mai bună soluție, cu atât mai bine!

  1. De unde vei împrumuta suma necesară?

Studiază ofertele de credite de consum existente, pentru a o identifica pe cea mai potrivită. Analizează dobânda, dar și DAE, sau dobânda anuală efectivă, pentru a ști cât mai exact suma pe care va trebui să o returnezi. Hotărăște-te și asupra tipului de dobândă pe care îl dorești: fixă sau variabilă. Nivelul ratei lunare este un indicator bun, dar nu singurul pe care să îl iei în considerare.

De exemplu, poți lua un creditul Patria Plus, oferit de Patria Bank, prin care obții până la 110.000 lei, cu zero comisioane pentru analiză credit și administrare cont curent. Suma creditului de nevoi personale poate fi utilizată conform necesităților tale, fără alte explicații. Acest tip de împrumuturi rapide poate fi utilizat și pentru a refinanța alte datorii deținute la alte bănci.

  1. Care este procedura exactă și de ce acte ai nevoie?

Pentru a accesa un credit de consum, banca îți va cere o serie de documente. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că procedura este simplificată. Pentru a solicita un împrumut rapid Patria Plus, de exemplu,  trebuie să ai minim 21 de ani, și maxim 65 de ani sau de 70 de ani (dacă veniturile luate în calcul sunt venituri din pensii).

Venitul minim acceptat este de 1.263 de lei dacă este obținut din salarii și alte categorii de venit decât pensii și de 1.000 de lei dacă ești pensionar. Dacă ai venituri din salarii sau pensii, nu ai nevoie de adeverință de venit pentru a solicita creditul de nevoi personale Patria Plus.

Creditul îl soliciți online, prin completarea unui formular cu câteva informații despre tine. Vei fi apoi contactat de un funcționar bancar, ce îți va explica procedura pe care o vei urma.

Alege cu grijă creditul de consum pe care îl accesezi în această perioadă, pentru a reuși apoi să îl plătești cât mai ușor!

Citește și