Actualitate

Vremea în weekend! Vezi ce temperaturi vor fi în Banat

Vremea în weekend! Vezi ce temperaturi vor fi în Banat

Autoliv

Dacă ziua de sâmbătă aduce vreme frumoasă în Banat, pentru vineri meteorologii anunță instabilitate atmosferică și precipitații.

Vineri, cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în sudul ţării precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă dimineata. Temperaturile maximă la Lugoj va fi de 25 de grade, în timp ce pentru la noapte sunt anunțate 11 grade.

Sâmbătă, vremea frumoasă în Banat. Vom avea cer senin și zero șanse de ploaie. Temperatura va atinge la orele prânzului 26 de grade. Minimele nopții nu vor mai coborî sub 11 grade la Timișoara, 12 la Deta și 13 la Lugoj.

Duminică, însă în regiunile vestice, vremea va deveni în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Maximele nu vor mai trece de 22 de grade la Timișoara și 23 la Lugoj. Pentru noaptea de duminică sunt anunțate 10 grade la Timișoara și 11 la Lugoj.

Luni, vremea va rămâne ușor instabilă şi cu temperaturi în Banat ce nu depășesc 21 de grade. De marţi însă până aproape de weekend-ul viitor temperaturile cresc şi chiar trec de mediile climatologice ale acestei perioade, pentru Lugoj fiind anunțate maxime de până la 27 de grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai mare la începutul intervalului, îndeosebi în regiunile extracarpatice.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: