Sport

Weekend cu fotbal pentru lugojeni. Echipa de Liga a III-a are programat un amical, iar cea de Liga a IV-a un meci oficial

Weekend cu fotbal pentru lugojeni. Echipa de Liga a III-a are programat un amical, iar cea de Liga a IV-a un meci oficial

Autoliv

Fotbalul îşi reintră în drepturi la finalul săptămânii. Echipa CSM Lugoj angrenată în Liga a III-a va juca un meci amical, sâmbătă, 13 august, cu începere de la ora 11, în deplasare la Şcolar Reşiţa. Acesta va fi ultimul test, cu care se încheie perioada de pregătire fizică, urmând ca după două zile libere să înceapă o nouă etapă de pregătire în care se va pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc.

Echipa a doua a CSM Lugoj va disputa duminică, tot de la ora 11, pe teren propriu, meciul oficial din prima etapă a Ligii a IV-a Timiş, în compania formaţiei Cocoşul Orţişoara. Conform spuselor oficialilor clubului, formaţia secundă a Lugojului va avea fonduri pentru sezonul competiţional care va începe duminică din sponsorizări. Stafful tehnic şi administrativ va fi unul nou, avându-i ca antrenori pe Lucian Stoica şi Dan Bidiviu, iar director sportiv va fi Vasile Covaci.

“În ceea ce priveşte echipa a II-a, mă bucur că s-au gasit resurse financiare pentru a continua activitatea şi astfel munca depusă de mine, împreună cu întreg stafful tehnic şi administrativ, dar şi lotul de jucători are continuitate. Rolul meu de acum înainte la echipa a doua va fi unul consultativ şi nu decizional, pentru că timpul fizic nu mai îmi permite să mă implic ca în anii precedenţi, deoarece foarte multe meciuri pe care le va disputa echipa a doua se vor suprapune cu meciurile de la prima echipă. Obiectivul echipei a doua va rămâne unul de formare şi promovare a jucătorilor tineri, în special de la CSŞ Lugoj, dar şi acela de a-i menţine în priză pe cei care au evoluat mai puţin la nivelul primei echipe. Deşi echipa a doua va fi oarecum independentă din punct de vedere al structurii şi organizare a antrenamentelor va fi o colaborare foarte strânsă, întrucât reprezentăm împreună secţia de fotbal a aceluiaşi club”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj din Liga a III-a şi fostul tehnician al celei de Liga a IV-a.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: