Zayn Malik și Gigi Hadid și-au întâmpinat fetița nou-născută

0

Fostul cântăreț One Direction Zayn Malik și modelul american Gigi Hadid i-au spus „bun venit” unei fetițe „sănătoase și frumoase”.

Anunțând nașterea pe Twitter, Malik, în vârstă de 27 de ani, a împărtășit o imagine alb-negru a mâinii minuscule a bebelușului strângând de deget.

El a scris alături de imagine: „Iubirea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea”.

Hadid, în vârstă de 25 de ani, a confirmat că se așteptau la acest moment în aprilie în timp ce apărea la emisiunea Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Ea i-a spus gazdei emisiunii de chat din SUA că ea și Malik au fost „fericiți și recunoscători pentru dorințele și sprijinul tuturor”. Cuplul este împreună de la sfârșitul anului 2015.

Malik este al treilea membru al One Direction care devine tată.

Louis Tomlinson l-a întâmpinat pe fiul său Freddie în ianuarie 2016, în timp ce Liam Payne are un fiu de trei ani, Bear, alături de cântăreața Cheryl.

Anunțul a venit la câteva ore după ce cântărețul și-a lansat noua melode de pe albumul Icarus Falls din 2018.

Malik a postat pe Twitter o scurtă secțiune a piesei Better, dezvăluind că va sosi vineri. La începutul acestei săptămâni, tatăl lui Hadid, Mohamed, a scris într-o legendă pe Instagram că „așteaptă cu răbdare” copilul. El a adăugat că „bunicul” era „aici și aștepta să te întâlnească … atât de încântat”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și