Actualitate

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Cetateanul Lugoj

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 55. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Preferații timișenilor din estul județului în urma alegerilor din 5 iunie nu sunt dintre cei mai ”legali” edili. O mare parte din cei care au condus și vor conduce destinele localităților din zonă au dosare în cercetare la organele de urmărire penală. Chiar dacă a luat un nou mandat fără griji, primarul Lugojului, Francisc Boldea, nu va fi prea liniștit în următoarea perioadă. Recent, Primăria a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi în dosarul Elba cu o miză de aproximativ 700.000 de euro. Dintre edilii de comune, Sorin Tilihoi, primarul Darovei, este cel mai activ la Parchetul Lugoj în luptele sale cu fostul edil Nicolae Costândana. Alaíți din pagina 3 a ediției de astăzi Cetățeanul care sunt ceilalți edili aleși care au probleme.

Spitalul, trimite internații la o firmă privată pentru analize în dauna propriului laborator. O angajată din cadrul Spitalului Lugoj a sesizat redacția Cetățeanul despre un anumit tip de favorizare pe care unitatea ar dispune-o în relația cu MedLife, unul dintre principalele cabinete de servicii medicale din țară. Materialul, semnat de Cosmin Nițoiu, pe larg în pagina 5.

Primăria vrea să-l execute pe falsul moștenitor al unui bogătaș evreu. Petru Munteanu, bărbatul care a pus mâna pe mai multe imobile extrem de valoroase, folosind un testament falsificat, este la un pas să fie dat afară din casă după ce primăria a redobândit imobilele. Detalii din acest caz, în pagina 5, în materialul semnat de Daniel Dancea.

Palatul Bejan, una dintre cele mai cunoscute clădiri din Lugoj a fost reabilitată de către actualii proprietari, patru familii care deţin spaţii aici, lucrările fiind pe terminate la două din cele trei faţade ale imobilului. Restaurarea a fost realizată exclusiv din fondurile proprietarilor, fără ajutor de la primărie sau stat. Cât a costat şi când se termină lucrarea, aflați din materialul din pagina 10 a ediției cu numărul 55.

Alte titluri ale ediției: Un lugojean crescut la orfelinat va fi asistent social în Londra; Ce poate face copilul tău în această vară la Lugoj; Spitalul a semnat contractul cu Hella pe 12.500 de euro. Ce aparatură achiziționează la Pediatrie și Gastroenterologie; Un lugojean acuză angajați Primăriei de neglijență în serviciu; Peste 2.000 de posturi de dascăli libere în Timiș. Doar 117 sunt titularizabile; Manăstirea cu școala de fete a „Surorilor de Notre Dame“ din Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: