Actualitate

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Autoliv

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 55. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Preferații timișenilor din estul județului în urma alegerilor din 5 iunie nu sunt dintre cei mai ”legali” edili. O mare parte din cei care au condus și vor conduce destinele localităților din zonă au dosare în cercetare la organele de urmărire penală. Chiar dacă a luat un nou mandat fără griji, primarul Lugojului, Francisc Boldea, nu va fi prea liniștit în următoarea perioadă. Recent, Primăria a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi în dosarul Elba cu o miză de aproximativ 700.000 de euro. Dintre edilii de comune, Sorin Tilihoi, primarul Darovei, este cel mai activ la Parchetul Lugoj în luptele sale cu fostul edil Nicolae Costândana. Alaíți din pagina 3 a ediției de astăzi Cetățeanul care sunt ceilalți edili aleși care au probleme.

Spitalul, trimite internații la o firmă privată pentru analize în dauna propriului laborator. O angajată din cadrul Spitalului Lugoj a sesizat redacția Cetățeanul despre un anumit tip de favorizare pe care unitatea ar dispune-o în relația cu MedLife, unul dintre principalele cabinete de servicii medicale din țară. Materialul, semnat de Cosmin Nițoiu, pe larg în pagina 5.

Primăria vrea să-l execute pe falsul moștenitor al unui bogătaș evreu. Petru Munteanu, bărbatul care a pus mâna pe mai multe imobile extrem de valoroase, folosind un testament falsificat, este la un pas să fie dat afară din casă după ce primăria a redobândit imobilele. Detalii din acest caz, în pagina 5, în materialul semnat de Daniel Dancea.

Palatul Bejan, una dintre cele mai cunoscute clădiri din Lugoj a fost reabilitată de către actualii proprietari, patru familii care deţin spaţii aici, lucrările fiind pe terminate la două din cele trei faţade ale imobilului. Restaurarea a fost realizată exclusiv din fondurile proprietarilor, fără ajutor de la primărie sau stat. Cât a costat şi când se termină lucrarea, aflați din materialul din pagina 10 a ediției cu numărul 55.

Alte titluri ale ediției: Un lugojean crescut la orfelinat va fi asistent social în Londra; Ce poate face copilul tău în această vară la Lugoj; Spitalul a semnat contractul cu Hella pe 12.500 de euro. Ce aparatură achiziționează la Pediatrie și Gastroenterologie; Un lugojean acuză angajați Primăriei de neglijență în serviciu; Peste 2.000 de posturi de dascăli libere în Timiș. Doar 117 sunt titularizabile; Manăstirea cu școala de fete a „Surorilor de Notre Dame“ din Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: