Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Actualitate

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Zece dintre primarii realeşi, în zona Lugoj-Făget, sunt la mâna organelor de cercetare

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 55. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Preferații timișenilor din estul județului în urma alegerilor din 5 iunie nu sunt dintre cei mai ”legali” edili. O mare parte din cei care au condus și vor conduce destinele localităților din zonă au dosare în cercetare la organele de urmărire penală. Chiar dacă a luat un nou mandat fără griji, primarul Lugojului, Francisc Boldea, nu va fi prea liniștit în următoarea perioadă. Recent, Primăria a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi în dosarul Elba cu o miză de aproximativ 700.000 de euro. Dintre edilii de comune, Sorin Tilihoi, primarul Darovei, este cel mai activ la Parchetul Lugoj în luptele sale cu fostul edil Nicolae Costândana. Alaíți din pagina 3 a ediției de astăzi Cetățeanul care sunt ceilalți edili aleși care au probleme.

Spitalul, trimite internații la o firmă privată pentru analize în dauna propriului laborator. O angajată din cadrul Spitalului Lugoj a sesizat redacția Cetățeanul despre un anumit tip de favorizare pe care unitatea ar dispune-o în relația cu MedLife, unul dintre principalele cabinete de servicii medicale din țară. Materialul, semnat de Cosmin Nițoiu, pe larg în pagina 5.

Primăria vrea să-l execute pe falsul moștenitor al unui bogătaș evreu. Petru Munteanu, bărbatul care a pus mâna pe mai multe imobile extrem de valoroase, folosind un testament falsificat, este la un pas să fie dat afară din casă după ce primăria a redobândit imobilele. Detalii din acest caz, în pagina 5, în materialul semnat de Daniel Dancea.

Palatul Bejan, una dintre cele mai cunoscute clădiri din Lugoj a fost reabilitată de către actualii proprietari, patru familii care deţin spaţii aici, lucrările fiind pe terminate la două din cele trei faţade ale imobilului. Restaurarea a fost realizată exclusiv din fondurile proprietarilor, fără ajutor de la primărie sau stat. Cât a costat şi când se termină lucrarea, aflați din materialul din pagina 10 a ediției cu numărul 55.

Alte titluri ale ediției: Un lugojean crescut la orfelinat va fi asistent social în Londra; Ce poate face copilul tău în această vară la Lugoj; Spitalul a semnat contractul cu Hella pe 12.500 de euro. Ce aparatură achiziționează la Pediatrie și Gastroenterologie; Un lugojean acuză angajați Primăriei de neglijență în serviciu; Peste 2.000 de posturi de dascăli libere în Timiș. Doar 117 sunt titularizabile; Manăstirea cu școala de fete a „Surorilor de Notre Dame“ din Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

lidl_logistic_center

E oficial! În ce zi se deschide centrul logistic Lidl în valoare de 20.000.000 de euro

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
3

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
Cristian Blidar, victima tentativei de omor de la Traian Vuia

Instanţa i-a luat toporul! Ciomăgarul din Traian Vuia merge după gratii şi are de plătit zeci de mii de euro despăgubiri

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
parcare-lugoj

Au început lucrările la parcarea de cinci milioane de euro de la Lugoj: „Proiectul îi aduce Lugojului calitatea de pionier în această industrie”

Daniel Dancea26 octombrie 2016
accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016