Actualitate

Zeci de pietoni, amendați la Lugoj pentru că au trecut strada pe unde nu aveau voie

Zeci de pietoni, amendați la Lugoj pentru că au trecut strada pe unde nu aveau voie

Autoliv

Ultimele patru zile au fost încărcate pentru polițiștii lugojeni și din întreg județul Timiș, acțiunile întreprinse de aceștia fiind însă benefice pentru reducerea accidentelor rutiere și a cauzelor generatoare de evenimente în trafic. Acțiunea, care a avut loc între 11 și 14 mai, s-a lăsat cu 19 dosare penale la nivel județean, dar și cu 880 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 278 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Tot în cele patru zile de razie continuă, agenții au mai aplicat și 88 de sancțiuni pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 196 de pietoni care nu au respectat prevederile legale. Au fost reţinute în vederea suspendării 85 de permise de conducere, 47 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

„Polițiștii lugojeni au constatat 4 infracțiuni și aplicate 116 sancțiuni contravenționale, 27 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și alte 52 pentru nerespectarea normelor rutiere de către pietoni. Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării 21 de permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.”, a declarat pentru Cetățeanul Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: