Actualitate

Zeci de tineri din Lugoj au plecat spre Cluj-Napoca, acolo unde are loc cel mai tare festival din Europa

Zeci de tineri din Lugoj au plecat spre Cluj-Napoca, acolo unde are loc cel mai tare festival din Europa

Autoliv

Festivalul Untold care începe la Cluj-Napoca joi seara va aduna câteva sute de mii de persoane în al doilea oraş ca mărime din România. Atraşi de nume mari în muzica electronică, cum sunt Afrojack, Armin Van Buuren, Tiesto, Faithless sau Hardwell, zeci de tineri din Lugoj au plecat sau sunt gata să ia drumul Clujului pentru a participa la evenimentul anului, votat cel mai bun festival mare din Europa în 2015.

Tinerii din Lugoj preferă trenul sau maşina ca mijloace de transport până la Cluj, acolo unde şi-au găsit cazare şi cu şase luni înainte, pentru a fi siguri că nu rămân fără un loc unde să se odihnească la finalul zilei de concerte. Ca şi cheltuieli, participarea la un asemenea festival nu este deloc ieftină, însă petrecăreţii spun că, după ce au luat Bacul cu note bune, au primit bani de la părinţi pentru a se distra.

„Noi plecăm de mâine cu maşina, că pică mai bine decât cu autocarul sau trenul. Suntem 3 şi ne-am luat biletele din primul val şi am dat 189 de lei pe unu, momentan un bilet costă în jur de 450 de lei. Cazarea o avem din timp, din ianuarie, pentru că încă de atunci era aproape imposibil să găseşti o cazare la un pret decent. Noi am închiriat un apartament de 2 persoane unde stăm 3 şi dăm în jur de 400 de lei de persoană”, a declarat Andrei, unul dintre lugojenii care vor petrece la Untold.

Tinerii se pregătesc de patru zile de distracţie maximă, alegând Untold datorită variaţiei de artişti pe care o să îi poată asculta live.

„Sunt mai multe scene care acoperă multe genuri de muzică, precum Techno, DnB şi EDM aşa că indiferent de ce stil de muzică îţi place sigur o să găseşti o scenă cu artişti pe gustul tău. Eu una am să îmi petrec marea parte a timpului la scena principală, care se află în stadion”, ne-a declarat Irina, o fană a lui Armin Van Buuren.

Programul festivalului se întinde pe patru zile, debutul fiind joi, 4 august, când capete de afiş sunt Tiesto şi Fedde Le Grand. Vineri, 5 august, vor urca pe scenă Scooter, Hardwell, iar sâmbătă, 6 august, cei mai aşteptaţi artişti sunt Twoloud şi Armin Van Buuren. Duminică, 7 august, în ultima zi de spectacole, vor încânta publicul Afrojack, Martin Garrix şi mulţi alţii. În total, şase scene vor fi amplasate în Cluj pentru festival, dintre care cea principală, Ursus Untold Arena, pe stadionul Cluj Arena.

foto: Facebook.com

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: