Social

Zilele şi Nopţile Amanţilor. Dublă lansare de carte Corina Ozon la English Pub

Zilele şi Nopţile Amanţilor. Dublă lansare de carte Corina Ozon la English Pub

Autoliv

Corina Ozon este timişoreancă dar trăiește în Bucureşti. Are 12 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul „Ora”) şi televiziune (Antena 1), şi de alţi 10 ani lucrează în PR&Comunicare.

„Zilele amanţilor” a fost romanul său de debut. Început pe un blog, în stadiul de postare, cititorii au cerut după fiecare episod continuarea, iar cartea a devenit rapid un must read pe rețelele de socializare și nu numai. A ocupat locul 2 în topul preferințelor cititorilor Bookaholic, pentru romanele apărute în 2014 și locul 3 în topul vânzărilor de la Gaudeamus.

„…La cartea mea se râde mult, iar atunci când am scris, la asta m-am gândit: prea multe texte siropoase si depresive circulă pe net. Vreau să văd cât mai mulţi români veseli. Principalul obiectiv a fost atins. Mulţi cititori se regăsesc în carte, pentru că acţiunea este foarte actuală”, spunea Corina Ozon după ce cartea sa a devenit un adevărat fenomen.

„Practic, Corina omoară în poveştile ei orice ipocrizie feministă (chestie care mie mi-a mers la suflet), o îngroapă adânc şi îi pune capac. N-o să omit sub nicio formă limbajul, care surprinde de asemenea. Corina foloseşte limba română fără să se ferească de extremele ei. Nu că ar fi singura, nu că ar fi o raritate, dar a manipula cuvinte interzise într-un text literar, fără a-i strica savoarea, nu e la îndemâna oricui”, spune prozatorul și publicistul Ştefan Caraman despre cartea Corinei Ozon.

A urmat „Nopţile amanţilor”, lansată în urmă cu o lună la Bucureşti şi cu care autoarea a plecat într-un turneu ce cuprinde după Cluj, Sibiu şi Sinaia, Alba Iulia, Lugoj şi Timişoara. La Lugoj, Corina Ozon își va lansa ambele volume.

Evenimentul va avea loc joi, 2 iulie, la Colțul de Cultură de la English Pub, într-o ambianță inedită. Este prima lansare de carte care se va desfășura în aer liber pe terasă și va cuprinde și un moment muzical oferit de Csilla Gyorgy, Cristi Vețan și Daniela Marcu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Dorina Dimidov

    30 iunie 2015 at 14:35

    2 iulie!

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: