Zlatan Ibrahimovic vrea să se întoarcă în Serie A

0

 Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) pare că se gândește din ce în ce mai des la plecarea din MLS, de la L.A. Galaxy. Atacantul suedez a vorbit recent despre planurile sale de viitor și pare că nici prin gând nu îi trece să se retragă.

Din contră, e gata să revină în Europa, în fotbalul important; mai exact în Serie A. Ibrahimovic a numit și echipele la care s-a gândit că ar putea să joace. Napoli, datorită unui documentar despre Maradona pe care l-a vizionat, și Bologna, pentru că acolo antrenează prietenul său, Sinisa Mihajlovic. ”Rămâne cel mai greu campionat din lume. Am văzut documentarul despre Diego Maradona și nimeni nu a fost ca el în Italia. Când am văzut cât de mult îl iubea orașul Napoli, m-am gândit cum ar fi să joc și eu acolo. Nu vreau să spun că o să merg acolo, depinde de multe lucruri transferul. Dar cred că ar fi un entuziasm foarte mare în rândul fanilor. Cu mine în echipă, Stadionul ’San Paolo’ ar fi plin în fiecare etapă. În plus, acolo e și Carlo Ancelotti, unul dintre cei mai mari antrenori.

Marile cluburi din Italia investesc foarte mult, iar asta mă face să cred că Serie A a rămas cea mai dificilă ligă, în special pentru un atacant. Antrenorul Mihajlovic îmi e prieten, iar dacă voi alege să merg la Bologna o voi face doar pentru el. Am vorbit recent și mi-a zis: ’Zlatan, aici ceilalți ar alerga pentru tine. Tot ce trebuie să faci e să stai în față și să marchezi’”, a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic mai are contract cu LA Galaxy până în luna decembrie. Presa internaţională a scris, încă din urmă cu ceva timp, că suedezul îşi doreşte să plece din MLS, dar că până acum a refuzat o ofertă importantă din punct de vedere financizar de la un club din Qatar și pare că a spus pas și unei propuneri de la Boca Juniors.

Zlatan a ajuns la LA Galaxy în 2018 de la Manchester United şi a marcat de 52 de ori în 56 de meciuri, până în acest moment.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și