3 beneficii ale serviciilor de detailing auto

0

Călătoria cu vehiculul personal nu este chiar plăcută când interiorul este murdar sau înăuntru se simte miros greu.

Uneori chiar şi cu cele mai stricte măsuri de igienă,  în interior se acumulează murdărie. Iată semnele că mașina ta are nevoie de detailing auto, adică de operațiuni ce igienizare riguroase realizate de o firmă de curăţenie București.

  • În interior se simte miros greu

Dacă obişnuieşti să fumezi în maşină, cu siguranța, mirosul greu se imprimă, şi oricât de mult ai aerisi, acesta persista. Uneori transportarea unor alimente sau a unor produse poate duce la imprimarea unor mirosuri grele, dificil de suportat. Dacă transporţi alimente cu miros puternic sau dacă în interior s-au scurs accidental substanţe care miros puternic ori fermentează.

  • Canapele sunt pătate

Chiar şi când sunt luate cele mai riguroase măsuri de igienă canapelele se pătează. Dacă în familie sunt şi copii, astfel de pete sunt obişnuite.

  • Mochetă este îmbibată 

Chiar şi cu covoraşe de cauciuc mocheta se poate îmbia. Noroiul şi substanțele ce se scurg din şanţurile tălpilor pantofilor produc murdărie sau pete grâu de îndepărtate.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care trebuie să apelezi la servicii specializate de dealing auto. Dacă-ţi doreşti ca vehiculul să păstreze aspectul impecabil cât mai mult timp este esențial să realizezi astfel de operațiuni de igienizare periodic.

Beneficiile serviciilor specializate de detailing auto

Trebuie precizat că operaţiunile de detailing auto sunt specializate, extrem de minuțioase. În timpul unei sesiuni sunt curățate cu maximum de responsabilitate toate componentele vehiculului, de la canapele şi banchetă, la centuri , mocheta, plafon şi portbagaj. Sunt utilizate doar produse de curăţenie profesionale care acţionează blând dar eficiente. 

Dacă vorbim de beneficii ale serviciilor specializate de detailing auto realizate de o firmă de curăţenie spunem curăţenie absolută. În primul rând vei avea de o maşină curată, cu aspect de nou. Angajaţii unei firme de curăţenie Bucureşti, cunosc foarte bine sarcinile, deci aveți garanția calității. 

Un alt avantaj tine de timp. Operațiunile de detailing, sunt realizate în opt pași simpli dar clari. Vehiculul este igienizat în timp foarte scurt. Nu pierzi timp inutil, dar beneficiezi de curățenia dorită şi mirosul de proaspăt.

Firmele de curățenie folosesc produse care acționează în profunzime, care curăţă, dar nu ataca componentele maşinii. Produsele de igienizare profesionale au avantajul că au efect antistatic, deci starea de curățenie se păstrează mult timp după realizarea operațiunilor specifice. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata