7 sfaturi despre cum să faci cumpărături ca un șef

0

Stilul secundar este elegant și durabil. Cumpărăturile economice au un moment. Tot mai mulți oameni oferă îmbrăcămintei pre-iubite a doua șansă la viață și dintr-un motiv întemeiat. Nu numai că se pot găsi piese de calitate superioară la prețuri prea bune pentru a fi adevărate, dar, cumpărând la mâna a doua, păstrăm îmbrăcăminte încă purtabile din depozitul de deșeuri. În plus, cui nu iubește un magazin bun de economisire? Aceste sfaturi vă vor ajuta, de asemenea, în cazul în care vă simțiți supărați cu magazinele economice, un pic ca atunci când vizitați casino.netbet.ro. Aveți atât de multe jocuri diferite din care să alegeți, încât trebuie să luați o secundă pentru a vă liniști.

 

  1. Faceți un plan folosind smartphone-ul

Cumpărăturile economice fără un obiectiv clar sunt ca și cumpărăturile alimentare pe stomacul gol. Este realizabil, dar nu ideal. Faceți o listă mentală a ceea ce căutați pe baza a ceea ce dețineți deja. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați și să vă orientați către buget. În plus, salvați imagini cu pietre prețioase râvnite și inspirație de modă pe telefonul dvs. pentru referințe rapide. Acest lucru va facilita funcționarii din magazin să vă ajute să localizați anumite articole de îmbrăcăminte sau să vă anunțați dacă au ceva similar pe rafturi.

 

  1. Vindeți mai întâi articolele de îmbrăcăminte pre-iubite

O altă modalitate de a vă respecta bugetul este să optați pentru magazine de transport care nu numai că vând haine pre-iubite, ci și le cumpără. Fie că sunteți în căutarea de a câștiga niște bani în plus, fie de a vă curăța dulapul înainte de a adăuga noi comori, aceste magazine sunt minunate pentru tranzacționarea hainelor pe care nu le mai purtați. Cea mai bună parte? Puteți face cumpărături în timp ce funcționarii din magazin vă inspectează și evaluați inventarul. Dacă preferați, puteți vinde și îmbrăcăminte și accesorii online!

 

  1. Rochie pentru ocazie

În funcție de locul în care faceți cumpărături, unele magazine second-hand nu se limitează la nici un loc de amenajare – și nu vă recomandăm să cumpărați ceva fără să ne asigurăm că se potrivește bine, deoarece multe magazine second-hand nu emit rambursări sau schimburi. Pentru a remedia acest lucru, purtați un bluză de top și pantaloni scurți sau jambiere pentru a încerca lucrurile cât mai ușor posibil, chiar dacă înseamnă schimbarea în mijlocul magazinului. Pentru magazinele economice care au încăperi de amenajare, acest lucru face ca schimbarea să fie rapidă și eficientă.

 

Economisirea este ca un sport. Necesită rezistență, răbdare și, uneori, forță superioară a corpului pentru a vă transporta descoperirile atunci când magazinele nu oferă căruțe sau coșuri. Puteți petrece cu ușurință ore întregi într-un magazin second-hand demn de numele său. Acesta este un alt motiv pentru a purta haine și încălțăminte confortabile. O geantă crossbody este, de asemenea, grozavă, astfel încât mâinile tale pot fi libere să răsfoiască toate acele rafturi!

 

  1. Cumpărați cu numerar numai pentru a evita cumpărăturile de impulsuri

Pentru a rămâne la buget, aduceți bani când mergeți la cumpărături. Deși este ușor să cazi în capcana „dar este atât de ieftin”, nu uitați să respectați valorile dvs. Achiziționați doar hainele de care aveți nevoie și care se potrivesc bine cu garderoba dvs. actuală. Veți da peste piese unice și frumoase, dar dacă nu sunt stilul dvs., nu veți obține niciun fel de uzură din ele. Așadar, admirați-le de departe, faceți o fotografie dacă trebuie, dar nu le luați acasă cu voi.

 

  1. Economisiți timp prin scanarea culoarelor

Să scotociți prin mai multe grămezi și rafturi de haine nu este pentru cei slabi la inimă. În funcție de mărimea magazinului de economii la care mergeți, luarea timpului pentru a privi fiecare piesă va dura pentru totdeauna. Pentru a evita pierderea timpului fără a pierde pietre prețioase, trebuie să stăpâniți arta scanării. Pe baza a ceea ce căutați și a paletei de culori și a esteticii preferate, faceți-vă drum prin magazin și scanați fiecare rack pentru piese care să iasă în evidență și să vă atragă atenția. Acest lucru se concentrează și este o abilitate pe care o veți dezvolta în timp. Practica este perfectă!

 

Așa cum am menționat anterior, majoritatea, dacă nu toate, achizițiile de la magazinele de schimb sunt vânzare finală. Pentru a evita descoperirea defectelor prea târziu, asigurați-vă că inspectați fiecare piesă în timp ce navigați. Este ușor să ratați o mică gaură aici sau o pată acolo în mijlocul entuziasmului de cumpărături, așa că luați-vă timp trecând peste descoperirile dvs. înainte de a face o achiziție. Dacă nu treceți peste acest pas, puteți economisi inimile inutile.

 

  1. Adaptați rezultatele magazinului Thrift

Indiferent dacă este nouă, second-hand sau vintage, fiecare piesă din dulapul tău ar trebui să ți se potrivească ca o mănușă. Deoarece obiectele pre-iubite sunt adesea unice, poate fi necesar să modificați. Pentru modificări simple cum ar fi tivirea, încercați să o faceți singur cu ghidul nostru instructiv. Puteți, de asemenea, să vă duceți articolele second hand la curățătoria chimică. Pentru o personalizare mai complicată, va trebui să consultați un croitor, deci asigurați-vă că piesa merită investiția înainte de a o achiziționa.

 

  1. Faceți-vă prieteni cu personalul magazinului dvs. Thrift

Odată ce găsiți un magazin second-hand care se potrivește stilului și bugetului dvs., faceți-vă prieteni cu personalul. Vă pot ajuta în timp ce faceți cumpărături și vă pot oferi, de asemenea, informații valoroase, cum ar fi când vin mărfuri noi și hainele pe care doresc să le cumpere pentru magazin. În plus, toată lumea are nevoie de un prieten de cumpărături care să le spună cu adevărat sau nu pe o anumită piesă!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata