Actrița japoneză Yuko Takeuchi a fost găsită moartă la 40 de ani

0

Actrița japoneză premiată, Yuko Takeuchi, a fost găsită moartă în casa ei din Tokyo la vârsta de 40 de ani.

Ea ar fi fost găsită de soțul ei actor Taiki Nakabayashi în casa lor din Shibuya Ward.

Moartea ei a fost confirmată la spital.

Poliția a lansat o anchetă, suspectând că actrița și-a luat viața, a informat presa japoneză. Yuko Takeuchi era populară în Japonia, cunoscută pentru filmul de groază Ringu din 1998, care a fost adaptat de Hollywood ca The Ring.

Într-un comunicat, agenția sa de talente Stardust Promotion a declarat că este „uluită și întristată de știri”.

Actrița a jucat și o femeie Sherlock Holmes în serialul HBO 2018 Miss Sherlock, care a fost difuzat în mai multe țări, inclusiv în SUA.

Timp de trei ani la rând, între 2004 și 2007, Yuko Takeuchi a câștigat titlul de cea mai bună actriță într-un rol principal la Premiile Academiei Japoneze.

Împreună cu lunga ei listă de credite de actorie, imaginea călduroasă, zâmbitoare, a doamnei Takeuchi a făcut-o populară printre agenții de publicitate, relatează Variety Magazine.

Deși sinuciderea nu a fost confirmată în cazul doamnei Takeuchi, aceasta a fost cauza morții pentru o serie de talente japoneze recent, inclusiv actrița Sei Ashina la începutul acestei luni, actorul Haruma Miura în iulie și steaua de lupte Hana Kimura în mai.

Japonia s-a luptat de mult cu una dintre cele mai mari rate de sinucidere din lumea industrializată, deși cifrele au scăzut de la introducerea măsurilor preventive în urmă cu mai bine de un deceniu.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și