Amna, declarații inedite despre divorțul de soțul său: „Este foarte simplu sa judeci”

0

Amna se numără printre cele mai îndrăgite și iubite cântărețe de la noi, iar chipul ei este întotdeauna numai un zâmbet, pare mereu plină de viață și fericită. Cu toate acestea, ca orice vedetă, Amna a trecut și prin perioade mai puțin fericite pe plan personal.

În urmă cu ceva timp, Amna a decis să se separe de soțul ei, cel alături de care are și un copil. Aceasta a decis să divorțeze și să fie mamă singură, fără să dea mai multe detalii.

În urmă cu puțin timp, Amna s-a hotărât să spună public fanilor ei ce anume a dus la ruptura din cuplu și de ce a luat decizia de a se separa de soțul ei.

„Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul!”, a dezvăluit Amna la Antena Stars.

Amna a dezvăluit că iubirea dintre ea și soțul ei a fost una adevărată, întemeiată pe sentimente, mai ales că cei doi aveau o relație încă din adolescență.

„Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită.

Am simţit că este mai bine pentru noi. Ne-am iubit cu adevărat, am pornit de jos cu adevărat. Asta este cea mai dureroasă pentru mine, când creşti împreună, dar totuşi ceva pe drum se pierde. Cred că a fost din cauza timpului, n-am avut pauze. Atunci când eşti obosit, nu mai spui ce anume te deranjează.” a mai afirmat Amna, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Sursa foto: click.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și