Michelle Obama va juca în emisiunea pentru copii de la Netflix, Waffles + Mochi

Michelle Obama va juca alături de marionete într-un spectacol Netflix care își propune să-i învețe pe copii bucuriile gătitului în casă decât mâncarea luată de-a gata. Doamna Obama va juca rolul unui proprietar de supermarket alături de Waffles și Mochi, care provin din Țara Alimentelor Congelate. Fosta primă doamnă din SUA a descris serialul, care se intitulează Waffles + Mochi și se lansează luna viitoare, ca pe un „spectacol hilar, încântător și pur și simplu magic”.

Ea și soțul ei Barack se numără printre producătorii executivi. Cuplul a semnat un acord pentru a produce seriale și filme pentru Netflix în 2018. Lucrările rezultate au inclus Becoming, documentarul din 2020 bazat pe cea mai bine vândută autobiografie a ei.

În Waffles + Mochi, ea va ajuta perechea de păpuși, care s-au săturat să mănânce gheață și visează să devină bucătari.

Călăuziți de căruciorul magic care zboară, călătoresc prin lume pentru a încerca o gamă largă de alimente gătite acasă. Doamna Obama a spus:

„Îmi doresc ca Waffles + Mochi să fi fost în jur când fiicele mele erau mari, pentru că este genul de program care este distractiv să-l urmărim împreună ca familie și le ofere părinților liniștea sufletească să știe că micuții lor învață ceva interesant. „

Ea a mai spus că spectacolul este „o extensie a muncii mele pentru a sprijini sănătatea copiilor ca primă doamnă”. Nu este prima dată când înrolează marionete pentru acea lucrare.

În 2013, ea a invitat personajele Sesame Street la Casa Albă ca parte a unei campanii de schimbare a meselor școlare din SUA și de combatere a obezității la copii. Waffles + Mochi vor fi disponibile începând cu 16 martie.

Sursa – Glow Magazin.

Comments (0)
Add Comment