Avantajele trainingurilor PCM pentru angajati si angajatori

0

Nu este intotdeauna usor sa luati legatura rapid cu persoane cu personalitati diferite si sa aveti o interactiune cat mai eficienta cu putinta. Aceste diferente pot fi surse de neintelegere, stres, conflict, pierdere de timp si energie si, prin urmare, ineficienta. Si totusi, aceleasi diferente pot fi, de asemenea, surse de creativitate, noi oportunitati profesionale de succes. Punctul cheie consta in capacitatea ta de a tine cont de specificul fiecaruia! Si asta ne ofera training-ul Brightway®, mai exact un training PCM (Process Model Communication), un model operational imediat pentru a ne intelege mai bine, pentru a ne intelege mai bine pe celalalt pentru a se adapta la modul lor de functionare, a mentine si a dezvolta o comunicare eficienta intre ambele parti. Training-ul Brightway®este foarte util pentru gestionarea proprei activitati, gestionarea interactiunilor cu ceilalti, instruire, vanzare, negociere si imbunatatirea practicii de comunicare si negociere.

Descoperiti si integrati un model de comunicare util, eficient si distractiv pentru activitatea de serviciu! Suntem pe deplin constienti de acest lucru, de faptul ca avem nevoie sa ne imbunatatim tehncile de comunicare? Calitatea comunicarii noastre este unul dintre factorii cheie ai succesului nostru atat in ​​viata noastra profesionala, cat si in cea personala. Exista multe tehnici si instrumente pentru a comunica mai bine cu anturajul profesional si personal si totusi nu sunt suficiente pentru a intra rapid in contact cu persoane cu personalitati foarte diferite.

Training-ul Brightway® este foarte operational si permite dezvoltarea unei comunicari eficiente. Acesta tine cont de specificul fiecarei persoane si ii permite sa ofere tot ce este mai bun din el, chiar si in situatii de conflicte de interese. Formarea in Process Communication Model® face astfel posibila simplificarea comunicarii in cadrul companiei, cu partenerii sai si in viata personala. Modelul Process Communication® este cunoscut, recunoscut si utilizat in intreaga lume ca instrument de comunicare si suport pentru managementul afacerii.

Mai mult decat atat, un training PCM ii poate ajuta inclusiv pe cei care lucreaza in domeniul invatamantului. Un training PCM ofera un instrument puternic pentru a motiva elevii care fac probleme sa realizeze comportamentul deficitar si sa adopte unul corespunzator in scoala. Acest model identifica sase tipuri de personalitate bazate pe perceptii unice, modele de comportament, nevoi si motive care afecteaza modul in care oamenii de diferite tipuri vor interactiona, vor raspunde si vor invata.

Profesorii si educatorii care au dobandit abilitati prin utilizarea PCM raporteaza realizari semnificative in capacitatea lor de a motiva elevii cu risc pentru a creste realizarile si a reduce comportamentul inadecvat. Cu toate acestea, activitatea profesionala ramane un cere abilitati de comunicare excelente, iar la Brightway®am mizat tot timpul pe ideea de optimizare a serviciilor noastre de training si team building in raport cu cerintele clientilor si ale pietei muncii, cea care are nevoie de profesionisti in comunicare. De asemenea, am avut grija sa dam dovada de sinceritate in relatia cu clientii nostri, spunandu-i intr-o maniera cat mai directa si explicita care este necesitatea sa, cea de care are nevoie pentru a fi cat mai performant la locul de munca.

Totodata, sustinem o astfel de abordare pentru ca suntem, intai de toate, consultanti pentru clientul care ne solicita serviciile. Am dezvoltat si progresat un proces unic prin care ne adaptam la industrie, ideea de business, oamenii din echipa, obiectivele personale si organizationale si asta ne ajuta sa oferim direct sugestiile si serviciile potrivite pentru clientii nostri. Prin tot ceea ce facem, obiectivul nostru este ca bunastarea, eficientizarea muncii, implinirea personala si evolutia din punct de vedere financiar sa reprezinte starea care sa predomine pentru noi si pentru partenerii nostri.

Citește și