Bancherii Juniori ai lui Credit Suisse vor primi un bonus de 20.000 de dolari pentru „stilul de viață”

0

Credit Suisse va acorda mai multor membri juniori ai piețelor sale de capital și va acorda companiilor o indemnizație de 20.000 de dolari pentru „stilul de viață”, deoarece încearcă să mențină moralul ridicat în rândul personalului care simte tensiunea din cauza încercărilor grele de muncă și a muncii la distanță.

Stresul în rândul bancherilor juniori a fost pus în evidență după ce un sondaj realizat de 13 analiști Goldman Sachs din primul an a subliniat că săptămâna lor de lucru de 95 de ore a devenit virală. Goldman a răspuns spunând că va angaja mai mulți bancheri juniori și va schimba personalul din alte echipe pentru a-i ajuta pe cei mai aglomerați.
Acum Credit Suisse, care este a doua cea mai mare bancă din Elveția, va acorda numerar suplimentar personalului la nivelul „vicepreședintelui” sau mai mic, în plus față de creșterile salariale acordate tuturor celor cu titlu de „director” sau mai mic.

„Managementul piețelor de capital și consultanță al Credit Suisse recunoaște și dorește să recompenseze eforturile oamenilor noștri care nu au reușit doar să ne sprijine clienții printr-un volum de tranzacții fără precedent, ci și-au mărit cota de piață”, a declarat banca într-un comunicat.

Credit Suisse intenționează, de asemenea, să permită admiterea absolvenților pentru 2021 să se alăture băncii la începutul acestui an, dacă doresc, având în vedere oportunitățile mai rare de a călători înainte de a începe munca.

Consumul său din 2020 a fost spus că evenimentele pe care le-au ratat din cauza pandemiei, cum ar fi evenimentele sociale și filantropice la nivel de clasă, vor fi găzduite în acest an.

Sursa: Financiarul.ro

Citește și