Bază sportivă în Cluj-Napoca, finanţată de municipalitate cu 5,5 milioane de euro

0

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a semnat, marţi, contractul de executare a lucrărilor pentru o nouă bază sportivă în oraş, printr-o investiţie de 5,5 milioane de euro asigurată din bugetul local.

„Pentru noua bază sportivă ‘La Terenuri’ dispunem de 4,2 hectare de teren, iar termenul de execuţie al lucrărilor este de 16 luni. Baza va cuprinde terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini-fotbal, badminton, volei, suprafeţe sintetice, terenuri cu nocturnă, pistă de alergare, skatepark, zonă de recreere pentru copii, zonă pentru parkour şi fitness, terenuri de beach volley cu nisip, un amfiteatru în aer liber, cu posibilitatea amenajării unui patinoar în sezonul rece. Vor fi 18.000 de metri pătraţi de spaţii verzi amenajaţi şi vor fi plantaţi 438 arbori. De asemenea, vom avea şi o sală pentru tenis de masă, perete pentru escaladă, yoga, aerobic, squash”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, Emil Boc.

Baza sportivă va avea şi două staţii de încărcare a bicicletelor electrice, patru bănci inteligente de încărcare Bike sharing şi parcări pentru biciclete.

Licitaţia de executare a lucrărilor a fost câştigată de o asociere de firme.

Sursa: News24.ro.

Citește și