Ben Affleck face o mărturisire curajoasă despre sobrietate și despre divorțul de Jennifer Garner

0

Ben Affleck a abordat încă o dată luptele sale cu alcoolismul la o masă rotundă sinceră cu colegii de la Hollywood, Sacha Baron Cohen, Delroy Lindo, Gary Oldman, John David Washington și Steven Yeun.

În timpul conversației oneste cu The Hollywood Reporter, actorul – care are trei copii mici cu fosta soție Jennifer Garner – a dezvăluit că experiența sa reală de a fi alcoolic în recuperare a ajutat la formarea carierei sale în timp ce făcea un comentariu despre divorțul de Jennifer.

„Sunt un alcoolic în recuperare și am jucat un alcoolic în film”, a spus el despre ultimul său rol în The Way Back. „Este într-adevăr despre durere și pierderea unui copil, lucru pe care, slavă Domnului, nu l-am experimentat și este probabil cel mai rău lucru pe care îl poți experimenta. Dar, de asemenea, multe dintre ele sunt legate de alcoolism.

„Alcoolismul, în sine și comportamentul compulsiv, nu sunt în mod inerent super interesante, dar ceea ce este uneori interesant este ceea ce descoperi despre tine în timpul recuperării și încercând să-ți dai seama ce nu a funcționat bine, cum să-l remediezi, cum vrei să arate viața ta și cu ce fel de etică vrei să trăiești.

„Deci da, sunt alcoolic. Da, am avut o recidivă. Da, am intrat din nou în recuperare. Și apoi m-am dus și am făcut acel film.

Dar pentru mine, filmul a fost mult mai mult despre faptul că – indiferent dacă am trăit destui ani, am văzut destule urcușuri și coborâșuri, am copii și am divorțat – sunt într-un moment din viața mea în care am suficientă experiență de viață pentru a aduce un rol care să-l facă cu adevărat interesant pentru mine. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și