Billie Eilish câștigă premiul record al anului la 2021 la Grammy – dar spune că Megan Thee Stallion merită premiul

0

Billie Eilish a câștigat premiul record al anului pentru al doilea an consecutiv la Grammy 2021. Vedeta a luat acasă premiul pentru piesa „Everything I Wanted”, în timp ce l-a câștigat anul trecut pentru single-ul ei „Bad Guy”.

Urcând pe scenă după ce a fost anunțată câștigătoarea premiului râvnit de Ringo Starr, Eilish, în vârstă de 19 ani, și-a început discursul afirmând că, credea că premiul merită să fie acordat colegei ei nominalizate, Megan Thee Stallion.

„Este foarte jenant pentru mine”, a început cântăreața. „Megan, fată! Aveam să scriu un discurs despre cum meriți asta, dar apoi am spus:„ Nu mă vor alege pe mine ”.

Îmi spuneam: „Este al ei” „. „Meriți asta. Ai avut un an care cred că a fost impalpabil. Ești o regină, vreau să plâng gândindu-mă cât de mult te iubesc. Ești atât de frumoasă. Ești atât de talentată. Meriți totul în lume ,” a continuat ea. „

Mă gândesc la tine în mod constant, mă dedic ție mereu. Meriți, sincer, cu adevărat, asta merge la ea. Putem doar să ne înveselim pentru Megan Thee Stallion, te rog?”

Continuând discursul ei, Eilish a adăugat la final:

„Apreciez foarte mult. Mulțumesc academiei, mulțumesc lui Ringo. Te iubesc, îmi iubesc echipa. Mulțumesc că m-ai văzut și îi mulțumesc fratelui meu Finneas.”

Piesa lui Eilish „Everything I Wanted” a fost, de asemenea, pregătită pentru Song of the Year și pentru cea mai bună interpretare Pop Solo. De asemenea, a fost înscrisă pentru cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media pentru piesa ei „No Time to Die” din filmul cu același nume cu James Bond.

Anul trecut, a luat acasă cinci premii Grammy, inclusiv melodia și înregistrarea anului pentru „Bad Guy”. Albumul ei de debut „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” a câștigat albumul anului și cel mai bun album vocal pop. A fost, de asemenea, câștigătoarea pentru cel mai bun artist nou.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și