Celebrul hairstylist Chris Appleton a formulat o mască de păr care îți va conferi acel nivel de strălucire ca a lui Jennifer Lopez

0

Dacă vă întrebați care este secretul părului sănătos și strălucitor al lui lui Jennifer Lopez sau Kim Kardashian West (gândiți-vă: J.Lo la Super Bowl sau KKW la Gala Met), stilistul Chris Appleton este creierul din spatele magiei.

Profesionistul în domeniul frumuseții este cunoscut pentru creerea acelui luciu strălucitor și sănătos este în căutarea clientelei sale din A-list, care le inspiră pe femei să încerce tendințele pe care le creează acasă.

Așadar, folosindu-și anii de experiență, Appleton a decis să facă un produs inovator, indispensabil pentru păr, cu Color Wow: Chris Appleton x Color Wow Money Masque.

„Există atât de multe măști acolo, dar multe conțin ingrediente care nu se curăță din păr, ceea ce îl face să se simtă încărcat și să pară greu”, spune Appleton pentru PEOPLE.

„Există, de asemenea, această concepție greșită conform căreia măștile trebuie să-ți facă părul atât de moale. Pentru că atunci, în mod realist, atunci când îl coafezi, părul poate deveni plat și devine imediat gras. Nu am vrut nimic din aceste efecte cu măștile mele.”

El recunoaște că a avut suișuri și coborâșuri cu laboratorul Color Wow care a durat „o viață întreagă” pentru a perfecționa formula, care este bogată în alge albastre de mare, complex de proteine ​​vegetale hidrolizate și un amestec de ingrediente marine.

Au descoperit în cele din urmă cel mai bun echilibru de ingrediente pentru a lucra cu o serie de tipuri de păr.

„Creează un efect de netezire, o textură și un volum grozav. Am vrut să funcționeze atunci când vrei să îți aranjezi părul, astfel încât să poți vedea o diferență în părul tău. Va avea acea„ înțelegere ”față ​​de el și va avea o anumită reținere”, spune Appleton.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata