Chadwick Boseman i-a acordat o parte din salariul său din 21 Bridges co-starului Sienna Miller

0

Sienna Miller a lăudat-o pe regretata vedetă de la Hollywood, Chadwick Boseman, pentru că și-a donat o parte din propriul salariu pentru a-i spori pachetul de plată pe 21 Bridges.

Perechea a jucat rolul de detectivi în thrillerul, lansat anul trecut.

Miller i-a spus lui Empire: „Toată lumea înțelege diferența de salarizare de la Hollywood, dar am cerut un număr la care studioul să nu ajungă. „Și Chadwick a ajuns să doneze o parte din salariu pentru a mă duce la numărul pe care îl cerusem”. Ea a adăugat: „El a spus că astfel meritam să fiu plătită”.

Vedeta Black Panther Boseman, care a murit de cancer la începutul acestui an, a fost, de asemenea, unul dintre producătorii filmului și l-a urmărit pe Miller pentru rolul lui Frankie Burns.

„A fost un fan al muncii mele, ceea ce a fost palpitant, pentru că a fost reciproc de la mine la el, de zece ori.

„Așa că s-a apropiat de mine să o fac, mi-a oferit acest film și a fost într-un moment în care chiar nu mai voiam să lucrez. Lucram non-stop și eram epuizat, dar apoi am vrut să lucrez cu el. Și pentru că am ezitat să mă întorc la muncă, iar fiica mea începea școala și a fost un moment incomod, am spus„ o voi face dacă sunt compensat în mod corect ”.

Miller a spus că acțiunea lui Boseman a fost nemaiauzită în industria cinematografică.

„A fost vorba despre cel mai uimitor lucru pe care l-am experimentat”, a spus ea.

„Genul ăsta de lucruri pur și simplu nu se întâmplă.

El a spus:„ Ți se plătește ceea ce meriți și pentru ce valori ai. Este de neînțeles să ne imaginăm un alt bărbat din acel oraș care se comportă cu atâta grație sau respect.

În urma acestui fapt, le-am spus celorlalți actori de sex masculin, prieteni de-ai mei acea poveste și toți merg foarte, foarte liniștiți și se duc acasă și probabil trebuie să stea și să se gândească la lucruri pentru o vreme.

Miller a spus că nu este sigură dacă va spune povestea la început, dar apoi a decis că o va face „pentru că cred că este o dovadă a persoanei care era”.

Interviul apare într-un număr special comemorativ al revistei Empire. Jurnalistul Alex Godfrey, care a vorbit cu Miller, a remarcat pe Twitter că „aceasta este o poveste pe care a vrut să o spună în mod special”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata