Chrissy Teigen dezvăluie „durerea profundă” a avortului spontan

0

Modelul Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, a dezvăluit că a avut un avort spontan într-o declarație emoționantă pe social media.

„Suntem șocați și este genul de durere profundă de care auziți doar, genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum”, a scris ea pe Instagram.

Postarea ei a fost însoțită de o fotografie alb-negru, plângând în timp ce stătea în patul de spital.

Legend și Teigen s-au căsătorit în 2013 și au doi copii, Luna și Miles. În postarea ei, Teigen a dezvăluit că, cuplul din Los Angeles plănuise să-l cheme pe copil Jack.

„Nu ne hotărâm niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment posibil după naștere, chiar înainte de a părăsi spitalul”, a scris ea.

„Dar noi, dintr-un anumit motiv, începusem să-l numim pe acest băiețel din burta mea Jack. „Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și el va fi, pentru totdeauna”, a continuat ea.

„Îmi pare atât de rău că primele câteva momente din viața ta au întâmpinat atâtea complicații, încât nu ți-am putut oferi casa de care ai nevoie pentru a supraviețui. Te vom iubi întotdeauna.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata