Comanda azi polita de la TCV si iti vei multumi maine

0

Asigurarea locuintei reuneste sub o singura baza garantiile pentru daune aduse proprietatii celui care solicita un astfel de document si garantiile de raspundere. Realizarea unei asigurari de locuinta prezinta apoi anumite interese, in vederea protejarii de consecintele financiare ale producerii unui dezastru. In functie de profilul locuitorului (proprietar, chirias), riscurile pot varia, dar trebuie luate in considerare mai presus de toate intrebarile legate de responsabilitate. Scopul pentru care multi oameni isi doresc o asigurare facultativa locuinta este acela de a dezpagubi persoanele care sunt victime ale unui dezastru sau furt sau orice alta infractiune care ar fi putut sa apara in timpul locuirii unei case.

 

Prin intermediul acestei despagubiri sub forma de sume de bani platite titularului sau contractului de locuinta, companiile de asigurari permit despagubiri in masura in care daunele suferite sunt din ce in ce mai mari. In functie de garantiile subscrise, este posibil ca asiguratul sa fie personal despagubit pentru prejudiciul observat, pentru vatamari corporale si daune materiale, atunci cand minimul legal solicitat pentru anumiti locuitori necesita doar acoperire de raspundere civila, compensand in mod automat partile terte care sunt victime ale dezastrului, de exemplu un incendiu sau daune cauzate de apa care s-au raspandit si la vecini.

 

Toti chiriasii sunt obligati legal sa incheie o asigurare pentru locuinta . Aceasta dispozitie se refera doar la unitatea de cazare goala nemobilata, iar minimul legal trebuie sa permita despagubirea tertilor afectati care a avut loc la domiciliul titularului contractului.

 

Chiriasul trebuie sa dea apoi locatorului certificatul de asigurare a locuintei la incheierea contractului de inchiriere. Pe de alta parte, proprietarul unei case este scutit de aceasta obligatie, in situatia in care vina nu ii apartine, iar incidentul nu a avut loc din cauza sa sau a ceea ce se afla in interiorul casei. O asigurare facultativa locuinta este, asadar, benefica atat pentru proprietari, cat si pentru chiriasi. Astazi, asigurarea facultativa a locuintei a devenit un subiect de-a dreptul facultativ, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca aceasta este absolut necesara, mai ales in conditiile in care investitiile pe care le-a facut un proprietar se ridica la nivelul milioanelor de lei.

 

TCV asigurari include o baza solida de garantii si asigurare casa facultativa, dincolo de garantiile esentiale, cum ar fi incendii, daune cauzate de apa, efractie. TCV ofera, de asemenea, asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari PAD, asigurari CASCO sau asigurari RCA. Comanda polita de la TCV si poti sa fii linisit, caci casa ta este in perfecta siguranta si orice s-ar intampla, vei fi despagubit!

 

Asigurarea locuintei nu este obligatorie pentru proprietarul unei case. Pe de alta parte, un chirias trebuie sa incheie o asigurare minima pentru locuinta, numita asigurare de risc de inchiriere. Aceasta obligatie nu se aplica persoanelor a caror proprietate este mobilata, iar ca timp este sezoniera. Asigurarea pentru riscuri de inchiriere acopera daunele cauzate de avarii la apa, precum si daunele rezultate din explozii sau incendiu. Un contract de asigurare a locuintei poate fi incheiat cu o banca, un broker sau o companie de asigurari, asa cum este TCV.

 

La TCV iti oferim cele mai convenabile asigurari de care ai nevoie pentru a-ti sti casa si bunurile in siguranta. Alege serviciile de asigurare de la noi, indiferent daca esti proprietar sau chirias. Iar daca te intereseaza asigurare facultativa locuinta pret, trebuie sa stii ca la TCV poti obtine cele mai bune preturi, astfel incat asigurarea locuintei sa nu mai fie o povara in plus, ci o necesitate serios constientizata. TCV este alaturi de tine si de casa ta, comanda polita de la TCV atunci cand ai nevoie!

Citește și