Cum să recuperați fotografiile pierdute de pe carduri SD, unități USB și alte dispozitive de card de memorie?

0

Cea mai comună modalitate de a recupera fotografiile pierdute de pe carduri SD, unități USB și alte dispozitive de card de memorie este utilizarea unui software de recuperare a datelor. Cu toate acestea, există și câteva metode care pot fi folosite pentru a recupera fotografii de pe carduri de stocare date.

Prima metodă este să utilizați un dispozitiv specializat numit cititor de carduri SD. Acest dispozitiv poate fi conectat la computer și apoi cardul SD sau unitatea USB poate fi introdusă în el, astfel încât să poată fi citit de computer.

A doua metodă este prin utilizarea unui disc DVD-R care trebuie inscripționat cu un software de recuperare a datelor înainte de a fi introdus în playerul DVD al computerului pentru ca acesta să funcționeze corect.

De ce aveți nevoie de un software de recuperare a fotografiilor și cum să recuperați fotografii de pe cardurile de memorie?

Cardurile de memorie sunt de obicei folosite pentru a stoca date și fotografii. Dar, uneori, cardurile de memorie pot să nu funcționeze corect sau să devina corupte din diverse motive.

În acest caz, aveți nevoie de un software de recuperare a fotografiilor. Vă va ajuta să vă recuperați fotografiile de pe cardul de memorie și să le salvați pe computer.

Puteți utiliza un software gratuit de recuperare a fotografiilor pentru a recupera fotografiile șterse de pe cardul SD. Software-ul gratuit de recuperare a cardului SD este disponibil pentru descărcare pe internet și este ușor de utilizat, cu pași simpli.

Software-ul de recuperare a fotografiilor este un instrument foarte puternic și vă poate ajuta să recuperați orice tip de date de pe cardul de memorie.

De asemenea, vă poate ajuta să recuperați datele care au fost șterse sau pierdute accidental din cauza atacului de viruși sau a unei căderi de curent.

Trebuie doar să selectați tipurile de fișiere potrivite și apoi să faceți clic pe butonul de scanare.

Care este cea mai bună modalitate de a recupera fotografii de pe cardul SD?

Un computer nu va putea recupera datele de pe un card SD corupt. Este necesar un cititor de carduri pentru a accesa datele de pe cardul SD. Dacă un cititor de carduri nu poate fi folosit, atunci cel mai bine este să duceți cardul SD la un profesionist și să-i cereți să recupereze datele pentru dvs.

Primul pas în recuperarea fotografiilor de pe un card SD este să cumpărați un cititor de carduri SD care se conectează la un computer prin cablu USB sau fără fir dacă este posibil. Acest lucru vă va permite să citiți și să copiați fișiere de pe cardul SD.

Al doilea pas în recuperarea fotografiilor de pe un card SD este găsirea unui software de recuperare care poate scana dispozitivul pentru fișiere pierdute și le poate extrage înapoi pe computer.

Există multe companii diferite care oferă software de recuperare, dar nu toate sunt gratuite sau compatibile cu sistemul de operare Windows 10. Ar trebui să găsiți unul care să corespundă nevoilor dvs. înainte de a-l descărca pe dispozitiv.

Pierderea datelor este o problemă foarte frecventă în zilele noastre. Se poate întâmpla oricui, în orice moment și fără avertisment. De exemplu, este posibil să ștergeți din greșeală fotografiile de pe telefon sau de pe cardul SD și apoi să aflați că acestea au dispărut pentru totdeauna.

Din fericire, există multe modalități de a recupera fotografiile șterse de pe cardul SD. Cea mai populară modalitate este utilizarea unui software de recuperare care scanează cardul pentru fișiere șterse și apoi le recuperează.

Cum să eliberați spațiu pe iPhone prin recuperarea fotografiilor pierdute și nefolosite?

Nu este neobișnuit ca oamenii să piardă fotografiile de pe iPhone-urile lor. Fotografii care au fost șterse din greșeală sau fotografii care au fost făcute, dar niciodată transferate pe computer sau salvate în album.

Din fericire, există multe aplicații de recuperare a fotografiilor iPhone în magazinele de aplicații care vă pot ajuta să vă recuperați fotografiile pierdute și nefolosite.

Procesul de recuperare a fotografiilor pierdute sau neutilizate nu este complicat și se poate face în doar câțiva pași. Tot ce aveți nevoie este o aplicație precum iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, care vă poate ajuta să vă recuperați datele de pe dispozitiv fără nicio bătaie de cap.

Este o concepție greșită comună că atunci când ștergeți o fotografie de pe iPhone, aceasta va dispărea pentru totdeauna. În realitate, fotografia nu este eliminată de pe dispozitiv, ci mai degrabă ascunsă și poate fi recuperată în multe feluri.

Cea mai bună modalitate de a recupera fotografii de pe iPhone fără a utiliza vreo aplicație terță parte este să folosești aplicația încorporată Fotografii. Are o opțiune numită „Șterse recent” care vă permite să recuperați fotografiile vechi.

Ar trebui să folosesc o unitate externă sau un serviciu cloud?

Cel mai bun mod de a vă stoca fișierele in siguranta este în cloud. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uitarea unității USB la locul de muncă sau la primirea unui virus pe computer și la pierderea tuturor datelor.

Un serviciu cloud este cea mai bună modalitate de a stoca date, deoarece este accesibil de pe orice dispozitiv și nu este nevoie de un hard disk extern.

Primul beneficiu al folosirii unei unități externe este că este mult mai sigură. Nu este ceva pe care îl puteți accesa de oriunde în lume fără a avea acces fizic la dispozitiv.

Un serviciu cloud este accesibil de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet, ceea ce îl face mult mai vulnerabil la hacking și alte activități rău intenționate. Un alt avantaj al utilizării unei unități externe este că este de obicei mai rapid decât un serviciu cloud, deoarece nu trebuie să treacă prin niciun fel de rețea sau conexiune la internet.

Singurul dezavantaj al utilizării unei unități externe este că acestea sunt predispuse la pierderi de date din cauza defecțiunilor hardware sau a altor factori, cum ar fi întreruperile de curent, dar acest lucru poate fi evitat prin realizarea de copii de rezervă a datelor în mod regulat.

Când vine vorba de stocarea datelor dvs., există două opțiuni: stocați-le pe o unitate externă sau într-un serviciu cloud. Prima opțiune este cea mai comună și oferă mai multă libertate utilizatorului. Cu toate acestea, nu este la fel de sigur ca a doua opțiune. A doua opțiune poate fi accesată de oriunde și are funcții de securitate mai bune.

Un serviciu cloud oferă o mulțime de beneficii pentru cei care doresc să-și stocheze datele online și să aibă acces la ele de oriunde în lume. De exemplu, vă puteți accesa fișierele de pe telefon chiar dacă nu vă aflați lângă computer. De asemenea, le puteți partaja altor persoane fără a fi nevoie să le trimiteți prin e-mail sau să le încărcați pe un site web.

Citește și