Doctorul pop star Gordi, a răspuns apelului Covid în calitate de medic

0

Cântărețul-compozitor Gordi crede că este „incredibil de egoist” să nu porți o mască de față în timpul pandemiei coronavirusului.

Ca medic practicant în spitalele din statul Victoria – actualul „epicentru al Covidului din Australia” – este probabil mai calificată decât majoritatea muzicienilor pentru a discuta pe această temă.

Alți artiști precum Noel Gallagher, Ian Brown și Jim Corr au respins recent acoperirea feței și au existat proteste anti-mască în întreaga lume.

Gordi, care a decis să se spele pe mâini și să ajute din nou în secții după ce coronavirusul a plătit turneul ei cu vedetele indie-folk americane Bon Iver, îndeamnă pe oricine are o aversiune pentru mască să reconsidere acest gest.

„În calitate de persoană care va lucra în aceste locuri în fiecare zi, în care lucrătorii din domeniul sănătății își pun viața și viața celor dragi în pericol – să porți o mască nu îți cere să faci mult”, a spus femeia de 27 de ani. spune Old BBC.

Sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) afirmă că măștile non-medicale de față ar trebui purtate în public, acolo unde nu este posibilă distanțarea socială.

În Australia, regulile variază de la stat la stat, iar focarele recente din Victoria au însemnat că toată lumea trebuie să poarte una ori de câte ori pleacă de acasă.

Artistul australian folktronica, al cărui nume real este Sophie Payten, recunoaște că argumentul pentru eficiența lor „nu este greu”, dar crede că „există dovezi care sugerează eficacitatea lor”.

Ea spune: „Devine un fel de respect. Dacă văd pe cineva mergând pe stradă în Melbourne fără mască, mă gândesc:” Te înșală! Crezi că nu trebuie să faci ceea ce suntem noi face?’ „Luând aceste măsuri pentru a proteja persoanele vulnerabile din comunitatea noastră și, dacă ești suficient de norocos să nu fii o persoană vulnerabilă, fă tot ce poți pentru a opri răspândirea.

Fidel cuvântului ei, medicul junior este văzut purtând o mască în videoclipul pentru noua sa piesă Extraordinary Life, care a fost filmată la Bangkok în martie.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și