Ed Sheeran a compus o nouă melodie cu ocazia spectacolului omagial, adresat regretatului său prieten, Michael Gudinski

0

Ed Sheeran a fost extrem de emoționat în timpul spectacolului său omagial în onoarea regretatului său prieten Michael Gudinski.

Gudinski a fost un antreprenor australian și un executiv muzical care a jucat un rol esențial în industria muzicală din țara sa natală. El a murit pe 2 martie, la vârsta de 68 de ani. Cauza sa de deces nu este clară în acest moment. Multe reviste au raportat că Gudinski a murit în somn la casa sa din Melbourne, Australia, dar postul de radio Sydney 2GB a raportat că a suferit un atac de cord.

Spectacolul din inimă al lui Sheeran a venit miercuri seară, în timpul unei slujbe de pomenire din Melbourne, difuzată în direct (ținută la Rod Laver Arena), ca recunoaștere a regretatului Gudinski, în timpul căruia vedeta, de 30 de ani, a debutat cu noua sa piesă „Visiting Hours”. Peste 7.000 de invitați au fost prezenți la stadion, potrivit Billboard.

Referitor la noua sa melodie, câștigătorul premiului Grammy a spus:

„În timpul pandemiei mă bucur că am putut avea o chitară pentru toată perioada de carantină și întotdeauna găsesc [că] cel mai bun mod de a procesa lucruri [pentru mine] este să scriu melodii, fie o veste bună, o veste proastă sau orice altceva și iată o melodie pe care am terminat-o săptămâna trecută. ”

La un moment dat, el a cântat următoarele versuri:

„I wish that heaven had visiting hours / So I just could show up / And bring good news / That she’s getting older / And I wish that you’d met her / The things that she’ll learn from me / I got them all from you.”

„Well, I wish that heaven had visiting hours / So I could just swing by / And ask your advice,” a continuat cântărețul. „What would you do in my situation? / I haven’t a clue how I’d even raise them / What would you do? / ‘Cause you always knew what’s right.”

Pe 5 martie, la doar câteva zile după moartea lui Gudinski, Sheeran a scris o postare din inimă pe care a împărtășit-o pe Instagram, în care a scris: „Este atât de greu să spui în cuvinte cât a însemnat Michael pentru mine și pentru toți cei care l-am cunoscut. ”

Mai târziu, el a adăugat:

„Michael a fost o tornadă de bucurie. Știi că a ajuns într-o clădire doar auzind râsul haotic al său și ai putea simți cum camera se bucură de sosirea prezenței sale. El era o astfel de forță, și ar face pe toată lumea să se simtă că ar fi cea mai importantă persoană pentru el.”

Sursa: News24.ro.

Citește și