Frasers de la Mike Ashley, atrage atenția în 2021, pe măsură ce Anglia intensifică restricțiile

0

Frasers Group, de la Mike Ashley, și-a retras luni prognoza pentru 2021, după ce a fost obligat să-și închidă toate magazinele din Londra și mai multe părți ale Angliei, deoarece o nouă tulpină de coronavirus cu răspândire rapidă a cerut restricții mai dure.

Distribuitorul de articole de îmbrăcăminte sport, denumit anterior după marca sa emblematică Sports Direct, a declarat că nu se mai poate angaja în perspectivele sale de creștere de la 20% la 30% a profitului de bază în cursul anului fiscal 2021.

Premierul britanic Boris Johnson a declarat sâmbătă că o nouă tulpină cu răspândire rapidă a coronavirusului a provocat o creștere a numărului de infecții, determinând guvernul său să își restrângă restricțiile COVID-19 pentru Londra și zonele din apropiere și, de asemenea, să inverseze planurile de reducere a restricțiilor de Crăciun perioadă.

Compania a citat impactul blocărilor în cursul unei perioade de vârf de tranzacționare și probabilitatea ridicată de blocare continuă la nivel național în lunile următoare ca fiind motivele care stau la baza mutării.

Frasers a ridicat la începutul acestei luni sfârșitul inferior al prognozei sale anuale, în urma vânzărilor online puternice și a redeschiderii magazinelor la începutul lunii decembrie.

Sursa: News24.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata