HRVY de la Strictly Come Dancing testat pozitiv pentru coronavirus

0

Concurentul Strictly Come Dancing, HRVY, a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, cu 10 zile înainte ca spectacolul de lansare să fie filmat.

Vedeta și cântăreața de pe YouTube a scris pe Twitter că este „bine, fără simptome, doar izolându-se pentru următoarele 10 zile”.

El a adăugat: „Deja super plictisit, așa că pregătiți-vă pentru Tik Tok-urile mele”.

Un purtător de cuvânt al BBC a confirmat că un membru al grupului Strictly Come Dancing a dat rezultate pozitive. HRVY este încă de așteptat să participe la serie.

Purtătorul de cuvânt al BBC a adăugat: „Avem în aplicare protocoale riguroase pentru a gestiona Covid-19, deoarece siguranța tuturor celor implicați în producție este primordială”.

Ghidul NHS spune că cineva cu un test pozitiv va trebui, de obicei, să se autoizoleze timp de cel puțin 10 zile.

Spectacolul de lansare urmează să fie filmat pe 12 octombrie și să fie difuzat cinci zile mai târziu, spectacolele live începând pe 24 octombrie.

Seria din acest an va fi mai scurtă decât de obicei, iar judecătorul Bruno Tonioli va avea un rol redus pe fondul restricțiilor coronavirusului.

BBC a confirmat, de asemenea, că, concurenții vor putea să repete, să cânte și să meargă acasă la familiile lor în fiecare seară – urmând îndrumările guvernamentale.

Restul grupării Strictly îi va include pe comediantul Bill Bailey, fostul secretar de interne Jacqui Smith, actrița Caroline Quentin, starul realității Jamie Laing și boxerul Nicola Adams, care va concura ca jumătate din primul cuplu de același sex al emisiunii.

HRVY, al cărui nume adevărat este Harvey Leigh Cantwell, are o rețea de socializare de peste 10 milioane și mai mult de un miliard de fluxuri combinate către numele său.

A cântat la Big Radio Weekend de la BBC Radio 1 la Middlesbrough anul trecut.

Tânărul de 21 de ani a devenit faimos după ce și-a încărcat videoclipurile muzicale pe Facebook. De atunci a fost în turnee din Marea Britanie și Europa, iar albumul său de debut va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata