Hugo Boss susține că sloganul lui Scouse încalcă drepturile de autor

0

Un artist care și-a lansat propria gamă de îmbrăcăminte în timpul blocajului coronavirusului se confruntă cu o luptă legală cu giganții de modă Hugo Boss pentru mărfurile sale.

John Charles, din Huyton, Merseyside, și-ar încheia lecțiile online de artă spunând „Fii șef, fii bun”.

Deconectarea sa a fost atât de populară încât a condus la o cerere de mărfuri cu motto-ul, care a atras atenția brandului german de modă.

Un purtător de cuvânt al lui Hugo Boss a declarat că este „deschis unui acord reciproc”.

„Sunt total șocat, să fiu sincer”, a spus Charles.

„Sunt doar un tip în Merseyside. Nu sunt o amenințare pentru o afacere internațională. „Am un logo diferit, al lor este cu majuscule.

„Când spui cuvântul„ șef ”în Liverpool, toată lumea știe ce vrei să spui [argou pentru mare] și nu vorbești despre haine.”

Peste 27.000 de persoane s-au conectat la cursurile online gratuite ale domnului Charles, pe care le-a conceput împreună cu fiica sa de 10 ani.

„Am vrut mereu să terminăm într-o notă pozitivă, motiv pentru care am spus„ Fii șef, fii bun ”, a spus el.

„Avem oameni din Australia, Italia și Mexic care participă, iar copiii lor o spun cu toții. Am avut chiar oameni care îmi spun că, copiii lor spun asta în toată Londra.”

Artistul a început să comercializeze sloganul după ce oamenii au început să ceară șepci de baseball, tricouri și hanorace.

„Sunt un artist profesionist – orice ban se pune într-un fond fiduciar pentru fiica mea, deoarece vrea să studieze moda când va fi mai mare – este destul de încântată de faptul că compania a făcut acest lucru”, a spus Charles.

El a primit o scrisoare de la avocați în numele lui Hugo Boss după ce a solicitat în luna iulie marca „Be Boss, Be Kind”.

Scrisoarea din 22 septembrie spunea că, compania dorește să îi blocheze cererea, dar ar renunța la acțiune dacă o va retrage și va înceta să vândă articole cu cuvântul „Boss”.

Ca răspuns la o abordare a BBC, un purtător de cuvânt al lui Hugo Boss a declarat: „Apreciem angajamentul familiei în momentele dificile în prezent și suntem deschiși pentru un acord reciproc aici. Vom fi în legătură directă cu ei”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și