Investește în coșuri de fum ceramice de top și bucură-te de confortul termic pe care îl meriți!

0

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să înlocuiască centralele pe gaz cu sobele și șemineele care se dovedesc a fi investiții excelente pe termen lung.

În contextul în care prețul gazului a crescut considerabil din cauza conflictului ruso-ucrainean, să faci și tu o schimbare ar fi o decizie înțeleaptă. Ai grijă să alegi, însă, dintre cele mai bune coșuri de fum ceramice, pentru a beneficia de un tiraj eficient, în funcție de suprafața utilă pe care trebuie să o încălzești. Este vorba despre componente care contribuie în mod direct la confortul termic de care dispui!

Coșuri de fum ceramice – eficiente pentru suprafețe de până la 480 de metri pătrați

Pentru început, despre coșurile de fum ceramice trebuie să știi că au capacitatea de a funcționa excelente atât pentru locuințe mici, cât și pentru case mai generoase ca suprafață, ce măsoară până la 480 de metri pătrați. Așadar, nu trebuie să-ți faci griji: îți vei putea încălzi locuința, indiferent cât de mare este aceasta. Ai grijă, însă: cu cât coșul de fum este mai înalt, cu atât el are capacitatea de a evacua o cantitate mai mare de fum!

Când poți monta un coș de fum ceramic?

Un alt aspect important, pe care este bine să-l știi despre coșurile de fum ceramice este acela că le poți monta atât în timp ce construiești locuința, cât și ulterior. Cu ajutorul unor specialiști în domeniu, vei avea parte de un montaj eficient, practic și ușor!

Rezistență pe termen lung

Din punct de vedere tehnic, coșurile de fum rezistă la temperaturi extreme, dar și la fenomene meteo precum: înghețul, dezghețul ori condensul. Realizate din materiale detop, acestea au o durată de viață chiar și de până la 30 de ani, mai ales dacă le întreții în mod corespunzător.

Un design aparte

În ceea ce privește design-ul coșurilor de fum, el este unul cu totul aparte, ce amintește de vremurile de odinioară. Dacă îți dorești o locuință modernă, dar cu influențe tradiționale, nu ezita să investești într-un coș de fum ceramic! Mai mult, ai posibilitatea ca pe fațada casei să aplici câteva cărămizi ceramice, pentru a realiza o imagine unitară din punct de vedere vizual. Imediat ce vei păși în curte, vei observa simetria dintre coșul de fum și aspectul exterior al casei.

Întreținere

Nu este suficient să te asiguri că montajul coșului de fum este realizat corect. Pe termen lung, întreținerea acestei componente a sistemului de încălzire este esențială. Mai exact, este recomandat să cureți coșul de 2 ori pe ani, pentru a îndepărta depunerile ce apar în urma arderii. De exemplu, curăță coșul o dată la sfârșitul iernii, când nu mai folosești soba, iar ulterior la începutul toamnei, pentru a fi sigur că evacuarea va avea loc în condiții optime.

Poți comanda online coșul de fum dorit

Nu în ultimul rând, îți poți comanda online coșul de fum preferat. După ce studiezi toate variantele pe care le ai la dispoziție cu ajutorul descrierilor detaliate, dar și a fotografiilor reprezentative, poți lua o decizie foarte ușor, astfel încât să ai parte de confortul termic dorit!

Cosurifum.ro este mereu alături de tine atunci când ai nevoie de produse de top! Online găsești cele mai bune cosuri fum ieftine, fie că este vorba despre modelele din inox sau despre cele ceramice. Rămâne la alegerea ta care este varianta ideală!

Date de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665

+4 0784 292 820

+4 0721 280 587

+4 031 816 92 86

Citește și