Kate Garraway a fost lăudată pentru documentarul „sfâșietor” „Finding Derek”, referitor la soțul ei

0

Kate Garraway a fost lăudată atât de criticii TV, cât și de spectatori în urma difuzării unui documentar despre lunga bătălie a soțului ei cu Covid-19. Fostul consilier politic Derek Draper este încă în spital după ce a fost internat cu simptome de coronavirus în martie anul trecut.

Documentarul ITV Finding Derek l-a urmat pe prezentatorul Good Morning Britain Garraway pe parcursul bolii lui Draper. Michael Hogan, de la Telegraph, a numit filmul de o oră „puternic, intens și plin de candoare”.

Conform recenziei sale de patru stele, documentarul „a pictat un tablou profund îngrijorător, deși unul luminat de raze de speranță intermitente.” Lucy Mangan de la The Guardian a fost, de asemenea, impresionat, acordând credit – și patru stele – unui documentar „care știe ce face și o face bine”.

„Dragostea lui Garraway pentru Draper este clară și simplă”, a scris ea. „Expresia care mi-a apărut în minte a fost„ devotamentul soției ”. Scopul emisiunii, a continuat ea, a fost „să spună o singură poveste și să aducă mângâiere celor afectați în mod similar.”

Documentarul a primit patru stele de la The Independent’s FIona Sturges, care l-au găsit „intim și extrem de emoționant”.

„Documentarul Redescoperirea lui Derek este dificil de urmărit și, ca atare, ar trebui să fie vizionat obligatoriu”, a scris ea.

Între timp, Jessie Thompson, de la Evening Standard, a spus că este „o vizionare vitală” și a lăudat-o pe Garraway pentru „atitudinea ei veselă, fără prostii și care te inspiră”.

„Este întotdeauna pregătită să se confrunte cu cele mai grele adevăruri și să pună cele mai dificile întrebări”, a scris ea. „Documentarul este la fel de nesigur.”

Garraway a atras, de asemenea, laude de la vedetele din trecut și prezent din Good Morning Britain, printre care și proaspătul-plecat Piers Morgan.

Morgan, care a părăsit emisiunea la începutul acestei luni, a numit programul „sfâșietor” și i-a trimis un mesaj de dragoste fostei sale colege. Ben Shephard, prezentatorul actual al Good Morning Britain, a declarat că este „atât de mândru” de un co-star care a continuat „să-l surprindă, să-l încânte și să-l inspire”.

Lorraine Kelly, ITV, a postat pe Twitter propriul mesaj de susținere, spunându-i lui Garraway că este „incredibilă” datorită „curajului, umanității și forței”.

Prezentatorul BBC Breakfast, Dan Walker, a declarat că nu are „nimic altceva decât respect” pentru Garraway și familia ei după ce a urmărit documentarul.

Sursa: News24.ro.

Citește și