O izolatie termica cu Reformex, va poate scapa de grija facturilor la intretinere!

0

Daca in trecut izolarea termica reprezenta mai degraba un moft, ei bine, in prezent aceasta reprezinta o adevarata necesitate deoarece este vorba practic despre o haina a casei, care are un rol extrem de important pentru un confort termic sporit.

O constructie responsabila si efectuata la cele mai inalte standarde ale calitatii presupune o izolare termica foarte buna. Astfel, materialele de constructie trebuie sa fie alese atat din punct de vedere al zonei, dar si din punct de vedere termic.

Rolul principal al izolarii termice, consta in ideea de a nu lasa caldura sa paraseasca repede incinta casei, in timpul sezonului rece si se pastreaza pentru o perioada indelungata, iar in sezonul calduros, sa poata pastra o temperatura cat mai scazuta in interior.

Exista atat izolatie interioara, cat si izolatie exterioara. In ambele situatii, daca va doriti rezultate cu adevarat eficiente, deci investitii inteligente, este necesar ca materialele izolante sa fie unele de-o calitate superioara.

In ceea ce priveste izolatia interioara, aportul acesteia este extrem de important si vine la pachet cu avantaje de asemenea importante precum:

  • Stoparea risipei de energie – deci facturi reduse
  • Confort ambiental sporit indiferent de sezon
  • Eliminarea riscului de degradare a peretilor, adica a mucegaiului sau igrasiei
  • Risc scazut de imbolnavire (mucegaiul si igrasia pot avea efecte negative asupra sanatatii)

Cu totii cunoastem faptul ca aerul cald are tendinta de a urca. Astfel, izolatia nu trebuie sa existe doar pe pereti, ci si in tava/acoperis. Va fi deci nevoie si de o izolatie acoperis sau izolatie mansarda dupa caz, bineinteles folosind materiale superioare calitativ. Daca nu luam masuri in ceea ce priveste izolatia acoperisului sau a mansardei, nu numai ca vom avea o pierdere de energie pentru casa, ci si o pierdere de bani si lipsa de confort, indiferent de anotimpul in care ne aflam.

In ceea ce priveste izolatia ca material, o solutie excelenta este reprezentata de acea izolatie spuma poliuretanica.

Aceasta izolatie din spuma poliuretanica este perfecta deoarece ofera un acces usor in cele mai departate si greu accesibile spatii. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui echipament special tip pistol care se foloseste de aerul comprimat. Prin aceasta metoda, suprafetele sunt acoperite simplu, rapid si uniform.

O izolatie din spuma poliuretanica asigura un nivel foarte bun de termoizolare reducand considerabil pierderile sau acumularile de energie termica, impiedica umezeala, are proprietati ingnifuge, are inclusiv rol in izolarea fonica, nu poate fi distrusa de rozatoare sau insecte, greutatea foarte mica, practic nesemnificativa pentru structura constructiei, nu are impact negativ asupra mediului daca lucrarea este executata corect si nici nu isi va schimba proprietatile in timp.

Izolatia unui imobil este extrem de importanta aducand diverse beneficii pe termen lung, iar daca sunteti in cautarea celor mai bune solutii in materie de izolatii termice, echipa Reformex va sta la dispozitie la numai un simplu click distanta.

Citește și