O vedetă de la noi a șocat cu apariția ei la mormântul Părintelui Arsenie: „Dumnezeu nu judecă un decolteu”

0

O renumită asistentă tv i-a făcut pe români să se revolte după ce s-a fotografiat în ipostaze sexy în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca. Loredana Chivu a fost la mormântul lui Arsenie Boca. Pelerinii care ajung în acel loc au datoria de a respecta un regulament destul de strict de vizitare.

Loredana Chivu a fost la mormântul lui Arsenie Boca într-o ținută deocheată

La acea mănăstire ținuta cât mai decentă este obligatorie, iar femeilor care vin să se roage la mormântul duhovnicului Arsenie Boca nu le este permis să intre în mănăstire îmbrăcate în pantaloni sau cu fuste scurte sau decolteu la vedere.

La poarta mănăstirii, femeile primesc șorțuri cu care să își poată acoperi picioarele și năframe.

Persoanele care nu respectă regulile de conduită sunt adesea admonestate de către măicuțe, care nu le permit să se apropie de mormântul călugărului sau le cer să părăsească incinta.

Loredana Chivu, o vedetă renumită în lumea showbiz-ului, a stârnit revoltă prin imaginile pe care le-a postat pe paginile sale de socializare, care o arată în ipostaze sexy, aflându-se printre pelerinii veniți la mormântul lui Arsenie Boca.

„Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris asistenta tv lângă fotografiile în care şi-a expus decolteul şi posteriorul.

Gestul său nu a trecut neobservat, așa că internauții au criticat-o și i-au cerut să nu se mai ducă la Mănăstirea Prislop îmbrăcată inadecvat.

Loredana Chivu le-a replicat însă criticilor ei și le-a cerut să fie umili.

 „Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi. Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, dupa ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul! Nu mai judecaţi, fiţi umili. Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”, a scris asistenta tv, renumită pentru imaginile provocatoare pe care le publică pe paginile sale de socializare.

Sursa: News24.ro.

Citește și