Paris Jackson și Emile Hirsch nu se întâlnesc: „Sunt prieteni de mult timp”, spune o sursă

0

Paris Jackson și Emile Hirsch nu se întâlnesc. După ce Hirsch, în vârstă de 35 de ani, a postat un selfie cu Jackson, în vârstă de 22 de ani, pe Instagram – cu story-ul „Ascunde-te cu tine” – mulți fani au început să speculeze că cei doi se întâlnesc.

Cu toate acestea, o sursă clarifică că cei doi sunt „doar prieteni”. „Sunt doar prieteni … prieteni”, spune sursa. – Sunt prieteni de multă vreme. De asemenea, Jackson a intrat în secțiunea de comentarii pentru a-și apăra prietenia după ce un utilizator de social media a spus că „această relație mă face să mă simt inconfortabil”.

„Este de fapt unul dintre cei mai tineri prieteni ai mei”, a scris ea. „Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei are 50 de ani. Probabil că nu ai prieteni mai în vârstă decât tine, deoarece bătrânii te pot găsi enervant sau imatur lol.”

„Ca să nu mai vorbim de un alt prieten apropiat al meu care are 76 de ani. Vârsta este doar un număr, mă bucur de compania oamenilor de toate vârstele”, a adăugat ea într-un al doilea comentariu.

„Sunt student și profesor de oameni de la 5 ani mai tineri decât mine până la 50 de ani mai în vârstă decât mine. Nimic în neregulă cu asta.”

Pe povestea ei de pe Instagram, Jackson a redistribuit și un meme care arăta un personaj cu întrebarea „Acesta este noul tău BF?” urmărind pe cineva cu fragmentul „P doar luând o poză cu [un] tip”.

„lmao”, a scris ea pur și simplu, repostând imaginea.

Speculația relației la șapte luni după ce Jackson s-a despărțit de Gabriel Glenn după mai bine de doi ani de relație. Luna trecută, Jackson a vorbit cu C Magazine, unde s-a deschis despre feminism și despre viața în zilele noastre.

„Sunt fericită că sunt în viață în acest timp al drepturilor omului și al feminismului. Simt că suntem la un pas de o trezire imensă”, a spus ea. „De asemenea, sunt în viață în același timp cu eroii mei muzicali și am ajuns să lucrez cu ei la acest album.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și