Realizarea unui bazin de înot acoperit în centrul municipiului Târgu Jiu

0

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat, marţi, că ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a semnat finanţarea pentru realizarea unui bazin de înot acoperit în centrul oraşului, investiţie estimată la aproximativ 2 milioane de euro.

Noul bazin de înot va fi construit în imediata apropiere a Stadionului Municipal, recent modernizat cu circa 121 de milioane de lei.

“Am o veste extraordinară pentru municipiul Târgu Jiu: adineauri a fost semnat ordinul de ministru privind asigurarea finanţării pentru bazinul de înot acoperit ce se va construi lângă stadion. Proiectul, a cărui valoare este de aproximativ 2 milioane de euro, prevede construirea unui bazin acoperit cu scop didactic, în centrul municipiului, chiar lângă noua arenă sportivă. Documentele au fost depuse de anul trecut la Ministerul Dezvoltării şi aşteptam doar să se emită ordinul ministrului să ne putem apuca de treabă. De remarcat buna colaborare pe care o avem cu noul ministru al Dezvoltării, Ion Ştefan, cel care ne-a promis spre sfârşitul anului trecut că vom primi finanţarea pentru acest proiect. Îi mulţumesc domnului Ion Ştefan şi sunt convins că, în acest fel, proiectele noastre se vor implementa mult mai rapid de acum înainte”, a scris Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și