Schitt’s Creek și „Succession” au avut un câștig imens la Premiile Emmy 2020

0

Schitt’s Creek, Succession și Watchmen au fost mari câștigători la premiile Emmy din acest an, care au avut loc practic în mijlocul pandemiei de coronavirus.

Schitt’s Creek a câștigat nouă premii – batând recordul Emmys pentru cele mai multe victorii într-un singur sezon pentru o comedie.

A fost o trimitere strălucitoare pentru serialul canadian, care a transmis cel de-al șaselea și ultimul său sezon în acest an.

„Succesiunea” a câștigat premiul cel mai mare al serii, cea mai bună serie de dramă, precum și cel mai bun actor pentru Jeremy Strong.

Seria HBO a câștigat, de asemenea, premii la categoriile de dramă pentru cea mai bună scriere și cea mai bună regie în timpul ceremoniei virtuale.

„Acesta este un moment foarte frumos”, a spus creatorul britanic al emisiunii Jesse Armstrong din Londra.

„Dar este trist să nu fii cu distribuția și echipa pentru a o împărtăși.”

Armstrong a enumerat o serie de „nerecunoștințe” în timpul discursului său de acceptare, criticând președintele Donald Trump și premierul Boris Johnson pentru răspunsurile lor respective la pandemia de coronavirus.

O altă serie HBO, Watchmen, a câștigat cel mai bun serial limitat, precum și gonguri de actorie pentru vedetele sale Regina King și Yahya Abdul-Mateen II.

Zendaya, în vârstă de 24 de ani, a devenit cea mai tânără câștigătoare a celei mai bune actrițe dramatice pentru interpretarea ei în Euphoria, o dramă pentru adolescenți care urmărește un grup de elevi de liceu în timp ce se confruntă cu probleme de dragoste, sex, droguri și identitate.

A fost un eveniment semnificativ mai redus în acest an, majoritatea câștigătorilor sunând pentru a-și face discursurile de acceptare de acasă.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și