Vedeta Jerry Harris, acuzată de producerea de imagini sexuale pentru copii

0

Jeremiah „Jerry” Harris, una dintre vedetele serialului documentar Netflix Cheer, a fost arestat și acuzat de producerea de imagini sexuale pentru copii.

Harris, în vârstă de 21 de ani, ar fi adus un băiat minor să producă videoclipuri și fotografii sexuale cu el însuși, a declarat biroul avocatului american.

Potrivit datelor judiciare, Harris a recunoscut că a solicitat și a primit imagini explicite de la minor.

Dar un purtător de cuvânt al vedetei a negat acuzațiile.

Jerry Harris a fost arestat joi dimineață și ulterior s-a prezentat la tribunalul din Chicago.

Nu a intrat într-o pledoarie.

Un judecător a declarat că o audiere va avea loc luni pentru a stabili dacă va rămâne în arest sau va fi eliberat pe cauțiune, potrivit rapoartelor mass-media americane.

Harris a apărut în mod important în popularul serial Cheer, care a urmat o echipă de majorete de la Colegiul Navarro din Texas, în timp ce căutau un titlu național.

Jerry Harris este acuzat că a solicitat imagini minorului din decembrie 2018 până în martie 2020.

Într-o primă întâlnire online, victima l-a informat pe Harris că avea 13 ani, se arată într-o plângere penală.

Dacă este condamnat pentru acuzația federală de pornografie infantilă, Harris riscă până la 30 de ani de închisoare.

Acuzația vine după ce la începutul acestei săptămâni a fost intentat un proces în care J. Harris a fost acuzat de exploatare sexuală a copiilor și abuz a două presupune victime bărbați.

Un purtător de cuvânt a declarat atunci pentru CNN că, „contestăm categoric afirmațiile” și „suntem încrezători că atunci când ancheta va fi finalizată, vor fi dezvăluite faptele adevărate”.

Însă documentele judecătorești spun că Harris a recunoscut în timpul unui interviu cu oficialii de aplicare a legii că a solicitat și a primit imagini explicite de la unul dintre minori și „cel puțin de la alte 10-15 persoane pe care le știa că erau minori”.

Oficialii spun că anchetele sunt în curs de desfășurare și au solicitat ca oricine are mai multe informații să se prezinte.

Cheer a avut un succes instantaneu când a fost lansat pe serviciul de streaming Netflix în ianuarie și a câștigat recent două premii Emmy.

Harris a câștigat popularitate pentru „discursul mat” entuziast – când majoretele de pe margine strigă încurajări colegilor de echipă în timpul cascadoriilor dificile.

La începutul acestui an, el a intervievat vedete pe covorul roșu al Oscarului pentru emisiunea Ellen DeGeneres.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata