Actorii Disney World gata să lucreze după soluționarea litigiului de testare COVID

0

Actorii Walt Disney World, care au susținut că parcurile tematice din Florida propuse pentru protecția coronavirusului sunt inadecvate pentru a le proteja, au soluționat o dispută privind testarea COVID-19, a susținut un miercuri o declarație a sindicatului.

Asociația Actorilor pentru Acțiuni a cerut lui Walt Disney Co să ofere teste coronavirus obișnuite pentru membrii săi, care nu pot purta măști de protecție în timp ce fac alte lucrări ale parcului. Disney a declarat miercuri că va oferi spațiu chiar în afara Walt Disney World din Orlando pentru un site de testare condus de Divizia de Management în Situații de Urgență din Florida.

Site-ul va fi deschis angajaților Disney, cunoscuți ca membri ai distribuției și publicului.

„Acțiunile noastre susțin toate distribuțiile și comunitatea noastră în general”, a spus Disney într-un comunicat.

Walt Disney World s-a redeschis pe 11 iulie cu mai multe măsuri de siguranță, incluzând prezența limitată, distanțarea socială a liniilor și cu privire la călătoriile și cerințele de mascare pentru oaspeți și personal.

Equity Actors, care reprezintă aproximativ 750 de interpreți de scenă în parc, în spectacole precum Indiana Jones Stunt Spectacular and Beauty și Beast Live on Stage, a spus că măsurile nu au mers suficient de departe și au solicitat testarea periodică.

Disney a deschis parcul fără interpreții.

„Am fost consecvenți că testarea este o parte importantă a asigurării unui loc de muncă sigur pentru artiștii de la Equity, iar astăzi, sunt încântat să văd că Disney World a fost de acord”, a declarat președintele Asociației pentru Acțiuni Actori, Kate Shindle.

Uniunea a spus că a semnat un memoriu de înțelegere cu Disney și aștepta să afle câți muncitori de companie își vor aminti în timpul operațiunilor sale limitate.

În iunie, înainte de disputa de testare, Disney a chemat înapoi aproximativ 220 de actori și cântăreți, a spus uniunea.

Disney a spus că a oferit spațiu de testare „pentru a ajuta la testarea comunității” și că „orice sugestie că acest lucru a fost făcut ca urmare a oricărei uniuni, nu este nefondat.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și