Actorul din Juno, Elliot Page, va divorța de Emma Portner

0

Actorul Elliot Page și coregrafa Emma Portner au decis să divorțeze după trei ani de căsătorie.

„După multă gândire și o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța în urma separării noastre vara trecută”, a declarat cuplul canadian într-un comunicat.

„Avem cel mai mare respect unul pentru celălalt și rămânem prieteni apropiați”.

Nu au furnizat alte detalii. Page, actorul nominalizat la Oscar, în vârstă de 33 de ani, a ieșit ca transgender în 2020.

Această decizie a fost lăudată pe scară largă de numeroșii săi fani și colegi de actori. Page, cunoscut anterior sub numele de Ellen Page, spunea la acea vreme că nu putea „începe să exprime cât de remarcabil se simte să iubesc în cele din urmă cine sunt eu suficient pentru a-mi urmări sinele autentic”.

De asemenea, a profitat de ocazie pentru a aborda discriminarea față de persoanele trans. Page a primit aprecieri internaționale pentru că a jucat ca adolescentă însărcinată în filmul din 2007 Juno.

Alte filme importante includ Inception și seria X-Men, în timp ce actorul a jucat mai recent în serialul Netflix The Umbrella Academy. Portner, în vârstă de 26 de ani, a spus că a susținut întotdeauna decizia lui Page de a ieși din relație.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și