Actorul Dwayne „The Rock” Johnson și familia lui au avut Covid-19

0

Dwayne „The Rock” Johnson spune că el și familia sa au contractat toți Covid-19. Fostul luptător, care este acum cel mai bine plătit actor din lume, a declarat că el, soția și cele două fiice au prins virusul, în ciuda faptului că sunt „atenți” cu privire la protecția sănătății.

El a spus că testele pozitive sunt ca „o lovitură în stomac”.

Acum, el a adăugat: „Suntem la celălalt capăt al bolii și nu mai suntem contagioși. Mulțumim lui Dumnezeu, suntem sănătoși”.

Johnson, în vârstă de 48 de ani, a spus că el, soția sa Lauren, în vârstă de 35 de ani, și fiicele lor Jasmine și Tiana, în vârstă de patru ani, au contractat virusul în urmă cu aproximativ două săptămâni și jumătate.

L-au luat de la „prieteni de familie foarte apropiați” care, la rândul lor, habar nu aveau cum au fost infectați.

„Pot să vă spun că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și dificile lucruri pe care am trebuit să le suportăm vreodată ca familie”, a spus Johnson într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

„Testarea pozitivă pentru Covid-19 este mult mai diferită față de momentele în care a trebuit să depășim jicniri urâte sau evacuări din locuință sau chiar faliment, lucruri care ni s-au întâmplat de mai multe ori”, a adăugat el.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și