Actorul Eddie Hassell a murit la vârsta de 30 de ani după ce a fost împușcat

0

Actorul american Eddie Hassell a murit la vârsta de 30 de ani, după ce a fost împușcat duminică dimineață în Texas.

Vedeta a fost cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filmul nominalizat la Oscar din 2010 The Kids Are All Right și emisiunea TV NBC Surface.

Reprezentanții lui Hassell au confirmat vestea morții sale către Variety.

Actorul a fost ucis în ceea ce părea a fi un autoturism, deși incidentul este încă investigat.

Potrivit New York Times, actorul a fost împușcat în afara apartamentului iubitei sale într-o suburbie din Dallas, în jurul orei 01:00 duminică și a murit la spital la scurt timp.

Plătind tribut, actorul Gary Cairns a scris pe Twitter: „R.I.P. Eddie Hassell …. Tragic. Atât de talentat și plin de viață. Îmi va fi dor de prietenul meu”

„Este atât de devastator. Inima și gândurile mele sunt alături de familia lui Eddie Hassell”, a adăugat actrița Allie Gonino. „Un talent frumos luat prea curând.”

Cine a fost Eddie Hassell?

În 2010, actorul născut în Texas și-a prezentat abilitățile către lume în filmul de comedie The Kids Are All Right, care a fost unul dintre primele filme de masă care a arătat un cuplu de același sex care crește doi adolescenți. A fost nominalizat la patru premii Oscar, inclusiv la cea mai bună imagine.

În acesta, el a interpretat personajul Clay, un prieten al lui Laser (Josh Hutcherson), ai cărui părinți (Annette Bening și Julianne Moore) cred că este instabil. Într-un interviu din 2013 cu Elle, Hassell a spus că abilitățile sale de skateboarding l-au ajutat să-i facă rolul.

„Skateboarding-ul a fost o parte imensă a vieții mele, m-a și făcut să fiu aruncat în reclame”, a explicat el. „Eram călăreț și rodeos în Texas și când m-am mutat în LA, m-am apucat de skating.

Mi-am făcut toate cascadoriile. Sunt interesat de orice are o placă: surf, wakeboarding”

Citește și