Actorul Kristofer Hivju din ‘Game Of Thrones’ a anunţat că este ‘complet recuperat’ după COVID-19

0

Kristofer Hivju, cunoscut din seria TV „Game Of Thrones”, a declarat că este „complet recuperat” şi că are o „stare de sănătate bună” după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, relatează marţi Press Association.

Actorul norvegian, cunoscut îndeosebi pentru interpretarea rolului Tormund Giantsbane în serialul HBO „Game Of Thrones”, a declarat că şi soţia sa, Gry Molvaer Hivju, şi-a revenit după ce a fost „cel mai probabil” infectată cu acest virus.

El a scris pe Instagram că au petrecut împreună „câteva săptămâni în carantină şi alte câteva în interior după ce au trecut toate simptomele”.

„Am avut norocul să avem doar simptome uşoare de COVID-19”, a adăugat actorul în vârstă de 41 de ani.

„Transmitem dragostea şi gândurile noastre către toţi oamenii din locurile în care virusul a lovit mult mai tare şi tuturor celor care au pierdut persoane dragi din cauza coronavirusului”, a mai scris Kristofer Hivju.

Actorul din „Game Of Thrones” a anunţat luna trecută că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urma efectuării testului.

„Rămâneţi vigilenţi, păstraţi distanţa, spălaţi-vă pe mâini şi, mai ales, aveţi grijă unul de altul în aceste vremuri ciudate”, şi-a îndemnat el fanii.

Hivju a fost ales în rolul personajului Nivellen din sezonul doi din serialul fantastic „The Witcher” al Netflix.

Mai mulţi actori au anunţat că au contractat noul coronavirus, printre aceştia numărându-se Tom Hanks, Idris Elba şi Olga Kurylenko.

Sursa: News24.ro.

Citește și